Zdravím vás, Jsem ve světě Applu relativně nový a potřeboval bych poradit. Problém 1. Aktualizace aplikací v Appstoru se mi zobrazí jen když vlezu do Appstoru. Tzn. když týden nepůjdu do Appstoru, tak mi nikdy nevyskočí upozornění na možnost aktualizací a pak je tam třeba rovnou 6 aplikací k aktualizování. Ono to samo nečekuje? Mám nastavená automatická stahování i "používat mobilní data" atd. Problém 2. Nabídlo mi to aktualizaci určité apky, ale rozhodl jsem se jí dál nevyužívat a smazal jí. Jenže od té doby svítí pořád jednička na Appstoru. Jak se jí zbavit? Díky za pomoc se stupidním problémem pro některé z vás Ios 9.3.3 I6s Plus
jo melo by se ti to aktualizovat, to mas dobre : v nastaveni - itunes a app store - automaticke stahovani - aktualizace
mas pres noc zarizeni na nabijecce? ani potom se aplikace automaticky neaktualizuji?zkus v app store na zalozce aktualizace 10krát kliknout zasebou, mel by se provest refresh stranky s aktualizacemi
Ano v noci defakto pokazde na nabijecce. Na wifi jsem minimalne, jedu temer porad na LTE. Vim, ze je tam omezeni na 100 MB velikost, ale me to dela u vsech app. Proste dokud nevlezu do Appstoru, nevim ze mam aktualizace. 😐
A problem s jednickou na ikone Appstoru zmizel s dalsi aktualizaci na jinou app.
zarizeni je lepsi mit na wifi, na lte jsou omezeni a to je i duvod, ze neprobiha častá automaticka aktualizace
Toto sa stáva presne aj mne 🙂 aj na iPhone 5s a iPade Mini. iOS 9.3.3
Ty aktualizace mě taky štvou. Od začátku co mám IP6s jakýkoliv soft. Teď jsem byl na dovolené, pořád na Wi-Fi a jeden den jsem si projížděl App Store. Najel do aktualizací a bylo tam 14 aplikací na aktualizace. Nějak mě to neomezuje, ale je to otravné
je fakt, ze me to dela iPad, kdyz delsi dobu lezi a nic nedela ... 🙁
Taky to tak mám, takže to je rozhodně buď záměr nebo vlastnost app storu.. mě to ovšem ani neomezuje a ani neotravuje.. není nic lehčího, než vlézt jednou denně do app store a je to... 🙂
no nevim jestli je to zamer, na puvodnich keynotach se prece hrozne chlubili, jak bude aktualizace aplikaci zcela automaticka (pokud ji povolis).
napada me, mas dost mista v zarizeni?
Diky za postrehy, ze nejsem blbej, ale je to nejaka "chyba". Mista mam dost, momentalne asi jeste 89 GB. Oznamovani pro appstore je povolene a byt pripojenej na wifi vcetne nabijecky to nijak nezmenilo. Tak treba po dnesni ios 10 aktualizaci se neco zmeni. 😎
Nerikam, ze je to nejak omezujici, ale otravne to malicko je...Aktualizace: Tak me update na ios 10 pomohl. App store uz hlasi aktualizace pres LTE i wifi 😎 jak je to u vas?
Měl jsem IOS 10 Beta a už tam jsem si všiml zlepšení. Teď je vše OK.
Pánové, všechny tyto problémy řeší automatická aktualizace. Stačí povolit v nastaveni
snackmc píše:
Pánové, všechny tyto problémy řeší automatická aktualizace. Stačí povolit v nastavenito prave resime, ze tato funkce, i kdyz byla zapnuta, nefungovala uplne idealne