Ahojte, potreboval by som poradit. Na iPhone sa mi z nicoho nic neda pripojit na ziadnu wifi. Bud mi pise, ze nespravne heslo (aj ked je spravne) alebo mi napise, ze neda sa pripojit. Skusal som aj WiFi u kamaratov a ani tam mi to nejde. No ked mi daju zdielat ich data, tak mi to ide. Nevie niekto kde by mohol byt problem? Na vsetky Wifi sa neda pripojit ale na hot-spot ano.. Ked zadam heslo tak mi to ani nezacne pripajat ale rovno hned napise, ze nespravne heslo..
Zkus obnovit nastaveni site.
Je to v Nastaveni / Obecne / Obnovit / Obnovit nastaveni siteMám stejný problém. Obnovení nastavení sítě nepomohlo, stejně jako obnovení nastavení celého iPhone po záloze. To mi doporučili na podpoře Apple. Telefon je 2 měsíce starý, oficiální česká distribuce. 🤔
Ahoj mal som rovnaky problem 2 mesiace stary tel a z nicoho nic neslo pripojit na ziadnu wifi,tak som ho odviezol na reklamacku do NAY a tam mi hned povedali ze uz som 10 tento tyzden s tym problemom,za 3 tyzdne mi volali ze vybavene tak som prisiel a ze zavada neodstranitela a ze apple ponuka swapku cize zoskladany telefon zo starych a to co som konc k.k.t?zaplatim nemale prachy a po dvoch mesiacoch mi idu ponukat vyskladani tel?tak mi vratili peniaze...a to som prvy krat presiel na iphone a takto to dopadlo tak skoro a myslim ze asi vobec sa k apple nevratim..takze bez do servisu sam to nespravis a spravilo mi to dva dni po aktualizacii ios 13.
Ahoj mal som rovnaky problem 2 mesiace stary tel a z nicoho nic neslo pripojit na ziadnu wifi,tak som ho odviezol na reklamacku do NAY a tam mi hned povedali ze uz som 10 tento tyzden s tym problemom,za 3 tyzdne mi volali ze vybavene tak som prisiel a ze zavada neodstranitela a ze apple ponuka swapku cize zoskladany telefon zo starych a to co som konc k.k.t?zaplatim nemale prachy a po dvoch mesiacoch mi idu ponukat vyskladani tel?tak mi vratili peniaze...a to som prvy krat presiel na iphone a takto to dopadlo tak skoro a myslim ze asi vobec sa k apple nevratim..takze bez do servisu sam to nespravis a spravilo mi to dva dni po aktualizacii ios 13.
Zdravim ak je to problem na 6S tak pravdepodobne mate narok na tento servisny program skuste si skontrolovat podla serioveho cisla https://www.letemsvetemapplem.eu/2019/10/05/apple-priznal-problemy-s-nestartujicimi-iphony-6s-nabizi-opravu-zdarma/
No to som si vsimol az potom ale Apple nevimeni suciastku ale da druhy vyskladani tel tak mi to aj v NAY vysvetlili a povedali ze mi radsej vratia peniaze pretoze na to ani nemozu dat zaruku lebo to nieje novy tel.Takze pekny postoj od APPLE kupi si clovek novy telefon 2 mesiace ho pouziva a nakoniec chybou vyrobcu sa mu pokazi a este pri reklamacia dostane skladacku a to aj od lacnejsich predajcov ako su android tak cloveku ponuknu bud novy tel alebo peniaze ale bohaty APPLE si to asi nemoze dovolit...