Ahoj, poreboval by som pomôcť s mojim AppleID. Včera som si na neho nahral 15 € z gift karty ... dnes som si išiel kúpiť aplikáciu, no chcelo to po mne odpoveď na bezpečnostné otázky (ktoré si nepamätám). Volal som na Apple Support a povedali mi, že potrebujú minimálne 1 otázku zodpovedať na reset otázok (nemám overený záchranný e-mail, netuším prečo). Chcem sa spýtať, nedalo by sa tých 15 € nejak resetovať a vrátiť späť na kartu ? Poprípade čo by som mal v takomto prípade robiť ?
S tou kartou ti nepomůžu, ale už za dva účty jsem volal tam do Irska na Apple kvůlu zapomenutým otázkám. Musí ti vyhovět, pokud jim řekneš, že si nepamatuješ ani jednu. Bude po tobě chtít občanku a info o kartě a pár dalších informací. Hned potom ti operátor resetuje otázky.
Ozývam sa dosť neskoro, ale predsa ... volal som im minimálne 2x, na AppleID mám pridanú kreditku, telefónne číslo, adresu... proste všetko čo sa len dá... napriek tomu mi stále nedokážu resetovať otázky lebo ma nedokážu "overiť" ... nejaké rady ?
kluci a nezkouseli jste si ty otazky zmenit normalne pres web apple account - http://appleid.apple.com, bude to chtit heslo, pak overeni pres email a hotovo 🙂
o vikendu jsem to delal na 3 uctech 🙂