Boha! Clovek zplati prachy za zariadenie s domienkou aby mal pokoj a vsetko fungovalo ako ma a je to horsie a horsie.
Mam Airpods 1, iphone X a Iphone 7 (ten isty problem na oboch zariadeniach), po prechode na 13 a vyssie sluchatka neustale pocas hovoru vypadavaju/odhlasuju sa. Mate s tym podobny problem? Spotify funguje celkom dobre mam taky pocit ale s volanim je to horsie.
ja mam to iste niesi sam. A ked mam len bluetooth len tak zapnuty a potom sa deju na ufone divy. Začne sa sam reštartovat.
Kúpil som si cirkus za 1450€. Už som tak nasraty ze fakt prejdem na Samsung.
tak parada fakt ak toto je politika applu ze skurvit vyrobky aby si kupili nove tak uz neviem...
Mal som xs max rok všetko šlapalo super ,kupim si 11 pro max už pri spusteni sa reštartoval a potom mi ostalo svietit jablko a ufon sa nedal vypnut. Celu noc mi svietilo jablko. Potom sa podarilo resetnut konečne všetko šlo. Stiahol som 13.2 ios a mam hotovy cirkus.
Čakame na 13.2.1 kedy to bude možno do vtedy aj vybuchne.
Tak problem bude v ios, hovori sa ze treba pockat, ved uz je 13.2 verzia asi piata? neschopaci...
ahojte,
podarilo sa nieco s tymto problemlom?ja mam to iste, po chvili sa odpaja handsfree(nie shity-jabra, plantronics) aktualne iOS 13.4.1diky