Dobry den, po aktualizaci iphone X se mi deje to ze se mi z niceho nic ztrati telefonni signal, tudiz se mi nemuze nikdo dovolat, pritom sinal je v miste vyborny, vsem funguje, ale telefon hi neregistruje. Az v nastaveni zvolim operatora tak to zase naskoci a nejakou dobu jede, a pak po nejake dobe se to opet vytrati, a znovu musim v nastaveni prepnout treba na automaticke vygledavani, a zase to naskoci. Muze to byt chyba v aktualizaci, nezaznamenali jste vice takovych pripadu?Wifi z jineho zdroje nez od operatora jede v pohode, pada pouze ten signal. Musim si obcas hlidat mobil, jinak se mi nikdo nedovola. Diky.
v mobilnich datech/ volby dat/hlas a data si zkontroluj jestli mas vypnute lte pokud ho mas zapnute a ma nizky signal prechod mezi lte a 3g je s vypadkem proste lte vypni a volej a datuj pres 3g jestli to nepomuze tak obnovit nastaveni dat site a kdyz ani to ne zkusit jinou sim a jit reklamovat telefon
Dekuji moc, vyzkousim.
můj problém je dost podobný: iP11 Pro 13.2
....Vypadávání mobilních dat během dne, včera třikrát za den mi vypadnou mobilní data a nelze odesílat ani sms.. volat jde bez problémů. Pomůže až restart, letový režim nebo obbnovení síť. nastavení... Chvilku to jde a pak znova.. Včera jsem udělal RESTORE, celou noc jsem nechal zaplé data a vše fungovalo..Než dojedu do práce, opět se to kousne, ukazuje mi v rohu 3G (jako že vše funguje) a sms ani imessage nefungujou, nepřijmu nic a neodešlu nic..vypadnou komplet mobilní data..
Apple podpora netuší, operátor O2 to samé...Já mam podobny problem uz od IOS 13. Vypadava mi mobilni signal po telefonim hovoru ale pouze kdyz zaroven pripojen k wifi . Mam iPhone 8.
> Madoxxx píše:
> Já mam podobny problem uz od IOS 13. Vypadava mi mobilni signal po telefonim hovoru ale pouze kdyz zaroven pripojen k wifi . Mam iPhone 8.Podle meho chyba se projevuje pouze v siti O2. Mam čez a ten je v jejich sití. Podle nich jsem jediny s timhle problemem.
Mám stejný problém. Model X, aktualizace 13.2. Operátor O2.
Tak u T-mob.zatím signál bez problémů (ipX-13.2)
Všichni co mate ptoblem se signalem u O2...podejte k nim stiznost . Alespon mi nebudou tvrdit, ze jsem jediny a problem je u me.
ja sice problem so signalom nemam ale sere mne vypadavajuci bluetooth hlavne u airpodov pocas hovoru.
> Tomas S. píše:
> Mám stejný problém. Model X, aktualizace 13.2. Operátor O2.že ti padají data nebo signál? mě na tři vteřiny vypadne signál a data už nejedou..až po restartu nebo za 15 min
pomohl mi restart po aktualizaci a z E a 3G je uz normalne LTE
vydal ios 13.22 ....melo by to tento problem vyresit.
taky mam problem se signalem kazdy den aspon 1,2x mi vypadne. musim vypnout a pak zapnout telefon aby mi signal naskocil. mam O2 operatora a iphone XR.