Pekny vecer, Prosim o radu - po nejnovejsi aktualizaci iOS mi nechodi automaticky nova posta z iCloud uctu do aplikace Mail.. Po otevreni a swajpnuti dolu se mi nova posta nacte. Setkal se s tim nekdo, prosim?
Hesla a účty a podíveje se jestli nemáš zapnuté stahovat ručně, mělo by tam být nastavené automaticky a stahování push.
H4Honza píše:
> Pekny vecer, Prosim o radu - po nejnovejsi aktualizaci iOS mi nechodi automaticky nova posta z iCloud uctu do aplikace Mail.. Po otevreni a swajpnuti dolu se mi nova posta nacte. Setkal se s tim nekdo, prosim?Mám ten samý problém jak na iphone X tak na ipadu pro. Takže pravděpodobně softwarová chyba ios 13
Zdravím. Na iPhone X mám obdobný problém. K načtení dojde až po zobrazení Schránek a znovuotevření Všech příchozích mailů. 🙁
Mám push vypnuto a nastaveno vyzvedávání každých 15min. a emaily chodí normálně.(ipX-13.2)
Je možné u této aplikace dosáhnout okamžitého příjmu zprávy ? Push mám aktivní a vyzvedávání automaticky, ale e.mail není notifikován. Musím ho stáhnout ručně.
Zkoušel jsem icloud mail a tam push funguje automaticky, u gmailu mám také zapnuté automatické stahování, ale je tam citelné zpoždění, tzn raději nastavte stahování co 15 minut, to funguje 100%