Zdravíčko. Asi dva dny na zpět mi z App Store nejde stáhnout žádná free aplikace. A chce po mě údaje o kreditní kartě, i když mám zadanou "Žádná" Navíc mám App Store celý v angličtině, což by mi nevadilo, ale když si lokaci změním na CZ ( podle návodu co je zde na LSA) tak pak mi AS hodí hlášku že účet v tomto obchodě není platný. Nějaké rady prosím? Děkuji
No kreditkou to sice vyresim, ale nepouzivam ju timto zpusobem k placeni a ani nechci.
Nikdy to po me udaje nechtelo, tak mi to prijde divny, ze ted to chceEDIT: Tak problém s kartou vyřešen..
Jen pořád nemůžu změnit App store na českou lokaci..odpoved je v podstate zde : https://support.apple.com/en-us/HT203905
"If you changed your country or region" - tj, bez kreditky se muzes zaregistrovat v jedne zemi, pokud ji chces zmenit, uz se musis overit, resp. zadat udaje o platebni karte at muze probehnout overovaci blokace castky z tveho uctu (ktera bude samozrejme do 2-3 dnu vracena)
Mimo misu ale ako vytvorim novu temu ? ja som asi slepy ....
mohu se zeptat jak jste to vyřešil s tou platební kartou mě to furt píše o tom fakturačním potvrzení 😥
A mohu se zeptat jak jste ten problém s tou kreditkou vyřešil