A kde jsi ho sehnal.
Mám to!!!
Problém je v ip adrese ze které lezete. Stáhnul jsem z App Store aplikaci TunnelBear, udělal si přes ní vpn do USA a na první stažení!!! Už instaluji.
Jediná nevýhoda pro Vás co to budou řešit je, že TunnelBear umožňuje free 500 MB za měsíc nebo pro Iphone a Ipad za 4 dolary na měsíc více (kolik už nevím, ale stačí to na přenos aktualizace). Staženo za 25 minut. To není vůbec špatné na vpn du USA. Sice mám 1000/1000 a bez toho i přes omezení servery Apple jsem to jinak měl za 4 minuty, ale jde to. Pokud nechcete dát 4 dolary pohledejte jinak jak změnit ip tzn. proxy či vpn. Určitě bude i nějaká free verze, ale více už se mi to nechtělo řešit po třech dnech.
// Edit: Nainstalováno 🙂
Super 😀
Stejne se me ale nechce verit, ze by apple omezoval urcite IP adresy.
Nemas po trase tveho providera nejaka bezpecnostni opatreni (IDP, proxy, shaping)?Můj provider jsem já. Nic nestardního. Vláknem do gponu a z něho přes HP Switch rovnou do Prahy. Tzn. jedině konfigurace ponu. Což mohu vyloučit u známého co má betu taky a nejde z ponu, ale bezdrátově.
Tak to je aspon zkusenost pro priste:)
Uzij si testovani:)Tak to asi fakt bude tím ponem, protože kamarád co jde ze stejného switche, ale několika ubnt skoky problém neměl. Díky moc :€
Děkuji moc!! Vyřešeno už instaluji...problém je opravdu v koncové ip adrese, přes VPN Tunnel bear naprosto v pohodě 😉