Zdravím, chtěl bych se zeptat,jestli se někomu nahodou u Iphonu 7 nestalo,že se mu při přechodu z ios 12 na ios 12.1.4 rapidně snížila výdrž baterie ...přes noc 30% ...telefon mam 3 měsice...předem děkuju
ano, děje se mi to stejné jak píšeš. a to uz jsem zkusila všechno. ale přes noc mi taky zmizi okolo 20%...dobijim ted dvakrát denne jinak nevydržím.
Klasický záměr ze strany Apple, aby byl důvod kupovat nové iPhony.
myslím si že to není vubec žádny zaměr.a nemusís kupovat nový iphone přece. stačí nechat vyměnit baterku a tradáááá
zuzu1009 píše:
myslím si že to není vubec žádny zaměr.a nemusís kupovat nový iphone přece. stačí nechat vyměnit baterku a tradááááTak jako tak musíš něco nového koupit. A zřejmě je k tomu nutí Apple záměrně když se jim to stalo až po nainstalování nejnovější verze iOS. Nemyslíš?
Měl jsem stejný problém (mám 7+). Již jsem to viděl na výměnu baterie, ale syn mi poradil (a dobře), abych zkusil jablíčko vypnout a po chvíli zapnout. A ejhle - pomohlo to. Navíc na noc si zapínám "Režim nízké spotřeby", takže mi ubyde max. 1%.
Toto je dovod preco som nepresiel na najnovsiu verziu... Mam stale verziu 11.2.6 a tel bezi super, baterku mam momentalne na hodnote 21% a udava VYUZITIE 5h52m a POHOT. REZIM 26h12m
pojde spravit downgrade z 12.1.4 na tu 11.2.6 ?? na webe je ipsw restore pre itunes
Toto píše:
pojde spravit downgrade z 12.1.4 na tu 11.2.6 ?? na webe je ipsw restore pre itunesne