Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda je zde někdo kdo využivá iphone a apple watch při jízdě na kole a nejlépe s propojením těchto zařízení a cyklo computeru nebo prostě chytřejším tachometrem ? Rád bych si koupil na kolo nějaký cyklo computer nebo něco podobného, nejlepe kdyby šel spárovat s watch a ukládal data do zdraví. Doposud jsem jen použival app Runtastic PRO, kterou jsem měl jen spuštěnou v mobilu při jízdě. Nyní bych rád využil i možnost měřeni životních funkcí apod na hodinkách a nejlépe s propojením cyklo computerem. Finančně by bylo fajn cena do 5000 kč. Ale přežiju i když bude vyšší. Poradil by někdo takovy cyklo computer ? Děkuji za každou smysluplnou odpověď.
Vše se dá vyřešit třeba Garmin Fenix, klidně F3 (použité),nebo jiná řada, bude měření a i cyklocomputer + na jiné sporty v jednom zařízení.
Já se ptal na cyklocomputer, ne na hodinky. Proč bych si zas měl kupovat jiné hodinky když mam apple watch ?
Ale on to odpověděl dobře...
Hodinky Fenix ti poslouží jako dostupný cyklopočitač a pridelaš je i na řídítka.
Vlastně je jedno,jestli si pořídíš Fenix nebo třeba Edge ...ke všemu můžeš připojit snímače kadence i rychlosti i hrudní pás.
Info se ti bude ukládat do “zdraví” a aktivitu uvidíš i v aplikaci watch