Zdravím, mám dotaz. V iPhone mám synchronizovanou hudbu přes iTunes. Chci si předplatit Apple Music. Ale když si zadám synchronizaci s knihovnou iCloud, tak mi moje hudba z iTunes zmizí. Jak docílím toho, že budu mít v iPhone svoji synchronizovanou hudbu přes iTunes a i staženou hudbu offline z Apple Music. Díky za odpověď.
Njede to, buďto jedno, nebo druhé. Jeidnou možností je pak ještě si to co máte v iTunes následně znovu stáhnout v rámci Apple Music, což by neměl být problém.
Jde mít oboje, jak Apple Music tak synchronizovanou vlastní knihovnu hudby, ale stávající hudební knihovnu (fyzické soubory) je pak zjevně potřeba přidat ještě jednou do iTunes.
Předem díky za odpovědi,
takže postup je takový, že svoji knihovnu vymažu a dám si Apple Music(zapnu synchronizaci iCloud) a pak dám synchronizaci s iTunes?
To myslím, že asi nebude fungovat. Nebo jak mystlíte přidat pak zase do iTunes.Snad jsme se dobře pochopili - fyzicky mám na počítači uloženu hudbu, která není v Apple Music. Hudební knihovna na iCloudu není synchronizovaná. Po zapnutí Apple Music mám v knihovně v iTunes jak hudbu z AM, tak i vlastní.
Ano, v tuto chvíli mám svoji hudbu synchronizovanou přes iTunes. Až přejdu na AM, tak abych mohl stahovat hudbu offline, tak to chce zapnout knihovnu iCloud. A tím nevím, jak mi tam pak zůstane moje hudba. Na stránkách jsem se dočetl, ze ji pak mám přidat tu svoji hudbu do iCloud.