Zdravím, nyní vlastním ipod 5, na kterém běží ios 7.1.2. Mám v plánu si kupovat iphone SE, jenže se mi další ios (8,9 i 10) moc nelíbí. Není nějaká možnost, jak by bylo možné dostat to ios z ipodu na iphone? Četl jsem kdysi něco o nějakých SHSH blops, ale moc se v tomhle neorientuji. Za každý nápad budu rád, díky
Ahoj,
ne zadna moznost neni. Budes mit 9 a vyssi. Verzi 7, 8 na SE nedostanes.SHSH bloby fungovaly do verze 6 a musel jsi je mit stazene ze zarizeni pro mozny budouci downgrade. Nefungovalo to tak, ze jsi je odnekud stahl a mohl pouzit pro jakekoliv zarizeni.
Ja by som nechcel starý iOS.. Predsalen kompatibilita s appkami, čím ďalej slabšia, pridávajú sa funkcie.. Niektoré by mi naozaj chýbali.. Aj na OS X som si už dva krát povedal že downgradenem, ale ako som sa pozeral na ten systém starší po používaní novšieho tak som si nevedel absolútne zvyknúť... To isté s iOS.. Mám teraz 10 betu, síce seká a rád by som mal nezasekaný telefón, ale po tom týždni som si zvykol na niektoré veci.. A nechce sa mi ho ani dávať naspať aj to je dôvod prečo to nespravím 😀