Ahoj, Prosím o radu. Mám iPad Pro 10,5″ a mám na něm iOS 11.4.1. Nechci si tam nahrávat iOS 12, chci zůstat u 11. Ale u ikonky nastavení mi furt svítí červeně jednička, že je k dispozici iOS 12 a ať to nainstaluju. Dá se to nějak zrušit, aby mi tam to čísílko s upozorněním na novou verzi iOS nesvítilo? Díky za radu
Můžeme vědět tvůj důvod, proč se iOS12 bráníš? Zatím je to možná nejvydařenější iOS za poslední léta...
JiřinCH píše:
Můžeme vědět tvůj důvod, proč se iOS12 bráníš? Zatím je to možná nejvydařenější iOS za poslední léta...Nestojím o ovládání gesty jako je na iP X, Xs, Xs Max - toto je na iPad v iOS12 implementováno. Navíc tady přece nejde o můj důvod proč nechci upgradovat. Chci poradit, jak se toho červenýho čísla zbavim.
DíkyTa 12 je fakt vydařená, i s 5s to šlape dobře. Nabízené aktualizaci se ve starší verzi nezbavíš, nebo neznám způsob. Ve 12 to jde vypnout (konečně).
S-works píše:
JiřinCH píše:
Můžeme vědět tvůj důvod, proč se iOS12 bráníš? Zatím je to možná nejvydařenější iOS za poslední léta...Nestojím o ovládání gesty jako je na iP X, Xs, Xs Max - toto je na iPad v iOS12 implementováno. Navíc tady přece nejde o můj důvod proč nechci upgradovat. Chci poradit, jak se toho červenýho čísla zbavim.
DíkyČerveného čísla se tuším zbavit nelze, jestli vám vadí, napadá mě jen přesunout ikonku nastavení na jinou, než úvodní obrazovku (nebude tak na očích).
Ovládání gesty je přeci jen další možnost, pořád můžete využívat tlačítko, jako dříve. Mě tedy fascinuje, kolik lidí si stěžovalo na problémy s iOS11 a když Apple vydá nový iOS, který je stabilnější a rychlejší, tak se tomu zase brání 😀Skoro sem budou psat dotazy jako proc odstin bile v safari se zmenil o 2 tony anebo proc odstranily Bluetooth ikonu 😂😂😂😂 a proc? A proooc? Protoze aby pak ta druha pulka se ne ptala a kde se zapina aktualizace protoze je lepsi aktualizovat nez nenahrat
Tak se na tu ikonu ne divej . Ikona jemu vadi a to ze tam ten iOS se vzdy stahne to jemu nevadi 😂😂😂😂
Dřív se to dalo. Nevím jesti teď taky. Ale zkusit můžeš. https://www.letemsvetemapplem.eu/2016/04/21/jak-odstranit-otravne-upozorneni-na-ikone-nastaveni-kdyz-nechcete-aktualizovat/
LK2 píše:
Dřív se to dalo. Nevím jesti teď taky. Ale zkusit můžeš. https://www.letemsvetemapplem.eu/2016/04/21/jak-odstranit-otravne-upozorneni-na-ikone-nastaveni-kdyz-nechcete-aktualizovat/To stejně bylo jen dočasně.