Zdravím, po updatu iOS 12 na iPhone 7 mám problém s wifi. Rychlost downloadu není vyšší než 700 kb/s, upload v pořádku. Dělá mi to pouze na iPhone 7. iPad 2018 i iPhone SE funguje v pohodě na plné rychlosti. Zkusil jsem resetovat nastavení sítě, obnovit celý telefon ale pořád to dělá to samé. Má někdo stejný problém? Je nějaké řešení?
Ahoj, mám úplně stejný problém co popisuješ.
Zkoušel jsem:- ignorovat síť, znovu se připojit
- restartovat iP
- Obnovit nastavení sítě
- Obnovit všechna nastavení.
Ani jedno z toho nepomohlo, píšu na Apple Support tak uvidím co odepíšou..
UPD:
- Na Supportu mi řekli že mám zkusit Tovární nastavení zařízení přes iTunes a pak otestovat před nahozením záloh.
- Zatím takto řešit nebudu, zjistil jsem, že pomalou wifi připojení mám pouze na WIFI, kde jsem stahoval aktualizaci iOS12. Myslím že bude problém spíš v routeru. Zkusím nějdříve řešit ten
Ja mam trošku iný no podobný problém po aktualizácii na iOS 12 mi nejde zdieľanie internetu neviete kde je problém prosím vás ?
Apple na starších iPhonech opět vše zpomaluje aby lidé měli důvod koupit nový model. Tak to bylo vždy.
petriPhone píše:
Apple na starších iPhonech opět vše zpomaluje aby lidé měli důvod koupit nový model. Tak to bylo vždy.petriPhone píše:
Apple na starších iPhonech opět vše zpomaluje aby lidé měli důvod koupit nový model. Tak to bylo vždy.Jistě, a proto se dá iOS 12 nainstalovat i na iPhone 5s a jeho rychlost je i tam vynikající. Určitě to budou dělat takovýmto způsobem. Přemýšlej trochu...
adbernau píše:
petriPhone píše:
Apple na starších iPhonech opět vše zpomaluje aby lidé měli důvod koupit nový model. Tak to bylo vždy.Jistě, a proto se dá iOS 12 nainstalovat i na iPhone 5s a jeho rychlost je i tam vynikající. Určitě to budou dělat takovýmto způsobem. Přemýšlej trochu...
Hodně štěstí s iOS 12 na 5s 😝
Prosím necitujte příspěvky, co jsou těsně před Vámi, zbytečně to nafukuje stránky.
Jinak silně pochybuji, že APPLE ještě zpomaluje telefony, to je hodně smělé tvrzení. Naštěstí zcela irelevantní a bez jakéhokoli seriózního důkazu.