Zdravím přátelé. Mám problém nejde mi nahrávat obrazovka v iOS , nešla ani v iOS 11 ani v iOS 12. Myslím že akorát v jedné betě iOS 12 mi to šlo . Může mi někdo vysvětlit důvod proč to nejde ? Je to záměr Applu ? Nebo je to jen chyba u mě? Předem děkuju za odpovědi
Zkontroluj si: Nastavení>obecné>omezení, tam sjeď až dolů a podívej se zda máš povoleno záznam obrazovky. Takto je to v iOS 11.
petriPhone píše:
Zkontroluj si: Nastavení>obecné>omezení, tam sjeď až dolů a podívej se zda máš povoleno záznam obrazovky. Takhle je to v iOS 11.Bože googlit umím taky . Říkám že mi to ale nejde !!! Rozumíš česky ? Přidané v control centru to mám a v nastavení sem nikde nic nenašel že by se to dalo někde povolit. Proto jsem tady a chci vědět proč mi to nejde
VeverkaPetr píše:
Bože googlit umím taky . Říkám že mi to ale nejde !!! Rozumíš česky ? Přidané v control centru to mám a v nastavení sem nikde nic nenašel že by se to dalo někde povolit. Proto jsem tady a chci vědět proč mi to nejdeJestli máš iOS 11 tak se to povoluje viz. můj příspěvek nahoře. Pak už pomůže jenom Chocholoušek.
iOS 11 nemám, mám iOS 12 GM. Vím že v jedné betě mi to fungovalo a teď zas ne, na iOS 11 mi to taky nefungovalo 🙁
VeverkaPetr píše:
iOS 11 nemám, mám iOS 12 GM. Vím že v jedné betě mi to fungovalo a teď zas ne, na iOS 11 mi to taky nefungovalo 🙁V iOS 12 je to někde pod tou novou položkou “čas strávený u obrazovky”.
petriPhone píše:
VeverkaPetr píše:
iOS 11 nemám, mám iOS 12 GM. Vím že v jedné betě mi to fungovalo a teď zas ne, na iOS 11 mi to taky nefungovalo 🙁V iOS 12 je to někde pod tou novou položkou “čas strávený u obrazovky”.
Bůh Ti žehnej synu . Je to tak . To je snad jediný místo kam jsem se nekoukal pač jsem si říkal co by to tam dělalo 😀
VeverkaPetr píše:
petriPhone píše:
VeverkaPetr píše:
Jj nemáš zač. iOS 12 je už složitější než nový Android 9.
Bůh Ti žehnej synu . Je to tak . To je snad jediný místo kam jsem se nekoukal pač jsem si říkal co by to tam dělalo 😀