2 beta mi teda pěkně žere baterku na mobilu a na hodinkách tak ještě víc 🙁 doufám že následující beta to opraví a dorazí dříve než po 22 dnech.
EDIT: po pár dnech se baterie v mobilu i na watch vrátila k normálu.
2 beta mi teda pěkně žere baterku na mobilu a na hodinkách tak ještě víc 🙁 doufám že následující beta to opraví a dorazí dříve než po 22 dnech.
EDIT: po pár dnech se baterie v mobilu i na watch vrátila k normálu.
Vyšla aktualizace Facebook Messenger, která konečně opravuje chybné zobrazení v iOS 10 ..
japezz píše:
2 beta mi teda pěkně žere baterku na mobilu a na hodinkách tak ještě víc 🙁 doufám že následující beta to opraví a dorazí dříve než po 22 dnech.EDIT: po pár dnech se baterie v mobilu i na watch vrátila k normálu.
Jak si dostal betu 2 do telefonu, já dělal vše podle serveru jak hodinky tak apple watch:
https://www.letemsvetemapplem.eu/2016/07/08/navod-zapojte-se-do-verejneho-testovani-ios-10/
https://www.letemsvetemapplem.eu/2016/07/11/nainstalovat-beta-verzi-watchos-3/
Vyvojářský účet nemám. Díky za info
Kuba: Asi jsem natvrdlej, ale jak to mas v aute s tim blutooth? Ja jsem si myslel, ze kdyz mam radio s bluetooth, tak ta poloha bude fungovat taky. Ale asi se pletu, co?
Diky. Zdenek
tak si to vyzkousej, sparuj phone s carem pres bluetooth, zhasni, zamkni, odejdi a podivej se do map, jestli vidis, kde jsi auto nehal 🙂
Tak iOS 10 bude asi první systém od dob iOS 6, který nebudu aktualizovat. Rozhraní mě kompletně zklamalo. Na fotkách to vypadalo, že by to jít ještě mohlo, ale po nainstalování.... hrůza, nevypadá to vůbec hezky.
Aplikace Hudba je naprosto příšerná. Nechápu, jak někdo u Apple mohl tohle vůbec odsouhlasit. Je to jak pro slepý a ještě k tomu design nulový. Schválně jsem vyzkoušel dát screeny obrazovek kamarádovi, který nikdy neměl iPhone ani nic od Apple a zeptal jsem se mu, který systém se mu líbí víc. Označil screeny z iOS 9. Stejně tak si myslel, že Screeny z iOS 9 jsou ty z nového systému a byl překvapen, když jsem ho vyvedl z omylu.
Za mě absolutní propadák. Po dnu testování vráceno na 9.3.2, teď udělám 9.3.3 a pak asi konec až do iOS 11.
Umbal
iPhone 6s
Apple music sa mi ľúbi, problém vidím skor v dark móde v niektorých appkách.. ten by sa mohol dať zrušiť.. škaredé sú aj notifikácie, widgety - tie by bolo fajn keby sa tiež dali v nastaveniach vypnúť.. nepáči sa mi ani že v dolnej lište vyťahovacej sú 2 časti, že sa hudba oddelila od toho základu, zbytočne to zaberal viac miesta a funkčnosti je rovnako, síce je to možno krajšie, ale o to otravnejšie to prepínať..
Chtěl bych se zeptat jak je to s app v beta 2? Fungují už všechny nebo stále padají?
Appky v betě 2 dost padaly. Po updatu na 3 a aktualizací od vývojářů to jede v pohodě. Spousta z nich už přímo v updatu píše, že iOS 10 je podporován.
Hi all including dev VR of course. I was wondering if anyone has tried CH on IOS 13 beta yet.
I haven’t updated yet as about 50 of apps haven’t updated to cater for it yet.
It wouldn’t be good to upgrade iOS just to find CH crashes.