Nevim, zda jste si toho nekdo vsimnul, ale kdyz prilozite prst na touch ID tak se vam telefon odemkne, ale zustane na zakladni obrazovce a az po zmacknuti se otevre.
Takze napriklad, kdyz prilozite prst, zmizi vam nahore zamek, prejedete na obrazovku vlevo a kliknete treba na pocasi tak se vam rovnou otevre s pak uz jste v odemcenem telefonu 😉
Je to spomenuté presne vyššie a presne na to sa sťažujú 😀 podľa mňa je to Ok.. Homebutton používam skoro stále s nikdy som s ním nemal problémy, takže neviem prečo si ho ľudia tak sledujú.. Keď sa pokazí tak 20€ oprava...
Ja som celkovo spokojny s OS, baterka sa mi prve dva dni vybijala asi za 6h (iPhone 6plus) ale teraz je to uz OK. Obcasne lagovanie a padanie aplikacii je sice nepekne, ale je to este len beta...
Co mi ale celkom vadi je nemoznost si nastavit ine ako predvolene zvonenie, myslim tym zvonenia kupene v itunes store, a tak isto nemoznost nastavit zvonenie pre kontakt.
Mi nejde aktualizovat některé appky, lépe řečeno se stáhnou, "instalují" se ale i tak mi zůstane stará verze - 15 aktualizací jsem snad nikdy neměl 😳
Nechci mít funkční widgety na uzamčené obrazovce (neodemknuté) - jsem paranoidní 😆
Nejen mě štvě designově hudba, ale i maily - nechápu, proč se mi na jedné straně zobrazí všechny složky všech mailů 😡
Při stažení notifikační listy nikde není datum - když jsem v nějaké aplikaci, musím zařízení vypnout, nebo se podívat jinam 👿
Při vytažení ovládací nabídky a posunutí posuvníku (jas/hlasitost) se mi někdy povede posunout nabídku než posuvník (z ovládání systému na hudbu nebo naopak) 😕
ja som skusal ios 10 asi pol dna...a naozaj je tam este vela chyb...pri roamingu mi nepreladilo operatora na ceskeho..ostal slovensky,ale fungovalo to...dalej..navigacia sygic ..hlas isiel uuplne spomalene....a co ma najviac sklamalo....nemozem priamo z fotoalbumu pridavat fotky na facebook...napise ze fotka bola pridana..urobi fajku...ale fotka tam nie je...
Presne ten dátum je otrasný, že chýba v notifikačnej lište.. To bolo prvé čo mi vadilo, ale možno na AppStore bude appka s widgetom dátum 😀
No, za mě je tato nejstabilnější první beta od iOS 7, co kdy byla vydána.
U mňa teda najstabilnejšia ani zďaleka (iP6S+), na 6+ som mal 9beta 1 a Facebook mi nepadal, ani iné appky.. A už vôbec sa mi nereštartovával iPhone.. Na tejto 10 beta1 sa mi 5 krát denne reštartuje iPhone a neviem ani prečo.. Len sa akokeby vypne a hneď mi vyhodí že zásah heslo.. Asi 10 sekúnd trval celý proces..
Mne se teda nerestartoval ani jednou. Jedina appka ktera mi pada je fb, jinak zadna. Baterka taky uplne v poho.
Čo sa týka homebuttonu, musím Apple pochváliť.. super nápad.. len sa treba naučiť ho spravne používať.. a potom kritizovať. Dokonca sa dostanem do telefónu bez jedineho stlačenia homebuttonu alebo power tlacidla, čo predtým nebolo možné.
chcem sa spytat...neviete kde mozem mat problem,ze mi nechce pridat fotky priamo zalbumu...ked poslem na fb do inej skupiny?mam ios 9.3.3
Franzi, jak to myslíš? Že ti touch ID funguje neustále?
EDIT: ajo, ty myslíš to automatické odemčení pomocí senzoru. No u 6s je to asi super, ale představ si nás ostatní s šestkama a níž, u čehož musíme jak idioti dvakrát kliknout na home button.
Tiež ma to nenapadlo, že to nefunguje u 6-.. Tam chýba ten coprocesor.. Každopádne na 6S+ to je celkom fajn.. A zas tak moc sa o tie tlačítka nemusíte báť, nieje to také strašné, ani jeden z 10 iD sa mi nepokazilo a to ich používam pravidelnejšie ako iný ľudia ktorých poznám.. A iba 1 z asi 100 iphonov mal problem s home tlačítkom..
Podle mě je ios 10 povedený. Design zlepšili a je hezčí a lepší. Ze začátku po naistalování mi to podala tak 4x denně. A teď je to už v pohodě. Už to skoro nepadá. Pár krát z čas. Třeba 1 za týden. Ale někdy blbne facebook,messenger. Kliknu na něj a spadne. Musíte chvíli počkat, nebo restartovat telefon. Jinak zamykací obrazovka se mi líbí 😀 Je dobrý ten rychlý přehled. Počasí,kalendář.
Ios 10 betu mám na iphonu 6 16gbNazdar, stala sa mi taka vec...po update na betu 2 mi nejde volat cez facetime. Resp vzdy ked mam mac pri sebe tak telefonujem racej cez mac. Ked volam ja niekomu z Macu(resp z iphonu cez mac) tak vsetko ide v pohode. Ale ked niekto vola mne a dvihnem ho na macu tak hovor spadne. Neviete cim to moze byt? Neviem ci to patrí zrovna sem tak sa ospravedlnujem 🙂