Zdravím, straně moc se těším na iOS 10. Mám v iPhonu stažený Beta profil, ale obávám se, že 2-3 týdny než to Apple vydá už nevydržím Nechce se mi kupovat developerský účet, protože platit 2 800 korun jen abych si mohl stáhnout iOS 10 opravdu nechci... Proto se Vás chci zeptat, jestli je někde na netu už ke stažení soubor s iOS 10, který bych nainstaloval ručně přes iTunes?? Díky z odpověď
Minulý rok si kamarád nainstaloval hned iOS a do září strádal, instaluj jen, jestli chceš riskovat problémy až do září.
Taky se vždy po konferenci nemůžu dočkat až budu mít ty novinky 😀 ale vždy radši počkám na finální verzi než zkoušet bety a riskovat problémy, ale s*re mě to čekání na podzim 😀
prvni beta verze, to bude nestabilni jako vzdy. ale i ja jsem zvedav na nove funkce, tak se pridavam na testovani 🙂
pokud mate kluci zajem, pisnete me SZ, poslu odkaz na stazeni image
ElvisEK píše:
prvni beta verze, to bude nestabilni jako vzdy. ale i ja jsem zvedav na nove funkce, tak se pridavam na testovani 🙂pokud mate kluci zajem, pisnete me SZ, poslu odkaz na stazeni image
Bohužel mi nejde odeslat zpráva, protože jsem nedosáhl ještě určitý počet příspěvků. Můžeš mi nějak prosím poslat odkaz?? Nevím jestli to k něčemu bude, ale mám iP6S.
Diky za ochotu 🙂jedna vec, kterou jsem si vsimnul, aby jsi mohl udelat update /restore, tak musis mit nejnovejsi xcode na macu nainsalovany:
"You must have the latest beta version of Xcode 8 installed on your Mac before using a Restore Image to install iOS or tvOS beta software on a device."
pripadne, misto celeho image, tak nechces pouzit Configuration Profile - nainstalovat ios10 pres OTA aktualizaci?
pro download image pridavam odkaz na mirrory : http://www.evad3rs.net/2015/11/ios-10-beta-testing-on-iphone-ipad-ipod.html
Tak dejte pak vedet, jak je na tom tahle verze se stabilitou, funkčností a vydrží baterie. Šel bych do toho pripadne taky 😀 Dikyyy.
Nepotřebujete stahovat jiné verze, nebo používat PC. https://www.letemsvetemapplem.eu/2016/06/14/jak-nainstalovat-ios-10/
Tak mě iOS 10 z nějakýho důvodu vyrušila Cellular Settings a teď mi vůbec nejdou ty internety bez wi-fi. Reset Network Settings nepomohl. Ručně nakonfigurovat APN nejde. Aktuálně čekám na nastavovací SMS od operátora, ale už 30 minut nic. Achjo.
Kdyby někdo věděl jak to nahodit budu vděčný. Dík.
Zkouším zatím na iPadu 4 a dá se. Sice se to trochu seká, ale s tím se u tohoto iPadu počítá. Přemýšlím že zkusím na airu 2 a na SE, kde to snad bude o poznání lepší.
Dan Rubin píše:
Tak mě iOS 10 z nějakýho důvodu vyrušila Cellular Settings a teď mi vůbec nejdou ty internety bez wi-fi. Reset Network Settings nepomohl. Ručně nakonfigurovat APN nejde. Aktuálně čekám na nastavovací SMS od operátora, ale už 30 minut nic. Achjo.reset zarizeni jsi zkousel?
co me ale prekvapilo, tak ze ten developer profil pro instalaci ios10 je porad stejny.
to me apple zklamal, ze pro kazdy individualni dev. ucet je jen jeden profil 🙂instalace pro vsechny zdarma 🙂 😀