Ahojte borci, mám taký problém, že po vypnutí flight modu sa mi začne reštartovať iPhone (6s) každých 30 sec. Predpokladám, že to je kvôli nejakej aplikácii, ktorá posiela hlásenia. Preto som skúšal zakázať najprv hlásenia a potom po jednom vymazávať appky. Po cca 8 hard resetoch to prestalo robiť. Všimol som si, že baterka je napr. nabitá na 30% a le keď začne s tým reštartom, tak je tam zrazu 3% potom 1% a proste neukazuje aktuálny stav. Baterka mala kondíciu 93%, raz tam boli len čiary a teraz tam mám 97%. Ináč bola vymená cca pred rokom. Tieto reštarty sa začínala pred mesiacom. Stretol sa už niekto s niečim podobným? Skúsim počkať na iOS 12 a keď to nepomôže tak to vrátim a faktory settings. Ďalší deň: Dnes v noci cca o 2:30 mi to zase začal, takže to nebude ani od flight modeu. Može to byť od baterky? Vopred ďakujem za každú radu. Majte sa pekne
Ahoj,
dal som dnes restore a uvidím zajtra ráno, či to pomohlo, alebo nie 😕
DíkyZkusim hadat ta baterka byla vymenena v neauthorizovanem servisu nebo ty jsi ji sam menil ?
Práve toho sa bojím. Ja som druhý majiteľ a podľa prvého si dal vymeniť baterku pred rokom v avione. Ale podľa mňa to nebol iStore. Tiež si myslím, že tam je neoriginálna baterka.
Skúšal som viac krát restore. Robil to aj po restore zo zalohy aj bez zálohy. Tak znovu som dal retore zo zálohy s tým, že ho idem dať do servisu a včera večer som nabil na 97% baterku. Dnes ráno sa nereštartoval :O. To je ako Murphyho zákon....
Počkám na iOS 12 a uvidím..
pekný deň