Právěže u mě nestačí. Interval byl většinou cca tři týdny než to znovu nastalo.
někde jsem četl,že to dělá aplikace Foto a funkce detekce obličeje,systém detekuje jednotlivé foto a snaží se je zařadit k osobě.
ale netestoval jsem to,je ale fakt,že mi to u telefonu dělá ze začatku taky.Proč by se ale točilo síťové kolečko? To by se aplikace fotky neustále pripojovala k síti?
Výměna sim karty nepomohla. Problém se objevil po třech dnech znovu 😥 😥
Více o problému zde: https://forums.macrumors.com/threads/recurring-issue-spinning-download-icon-for-hours-but-no-idea-why.2098467/
mně osobně pomohlo druhý příspěvek: vyvolání Siri.. Pak ta ikonka zmizela. Ale je to teda hodně divné :/AndrewMX píše:
Více o problému zde: https://forums.macrumors.com/threads/recurring-issue-spinning-download-icon-for-hours-but-no-idea-why.2098467/
mně osobně pomohlo druhý příspěvek: vyvolání Siri.. Pak ta ikonka zmizela. Ale je to teda hodně divné :/Manželka používá diktovaní Siri. Zkusím to tedy vypnout a uvidím jestli se kolečko opět objeví. Dám vědět. Doufám ze Apple toto v iOS 12 opravil.
Nevím, jak to s tou Siri přesně je. Měl jsem jí zapnutou, ale nepoužíval jsem jí. Ted stačilo jen zavolat Hey Siri a ta prokletá ikonka zmizela. Zkusím ji asi taky vypnout a uvidím.
Jj snad to v iOS12 opraví..Tak to vypadá, ze to opravdu dělá Siri a diktovaní. V neděli večer jsem ji vypnul a do této chvíle se kolečko nezačalo točit. Je zvláštní že to dělá jenom někomu.
jj, ale na reklamaci to asi není (nebo to zkusíte?). V tom zahraničním foru to nikdo asi nezkoušel, jen to uzavřeli, že to snad v iOS12 opraví.. Anebo zkusit tovární nastavení.
AndrewMX píše:
jj, ale na reklamaci to asi není (nebo to zkusíte?). V tom zahraničním foru to nikdo asi nezkoušel, jen to uzavřeli, že to snad v iOS12 opraví.. Anebo zkusit tovární nastavení.Tovární nastavení už jsem zkoušel a nepomohlo. Od neděle má manželka Siri vypnutou a kolečko se netočí. Dělalo ji to na 6s a teď i na 7. Dnes jsem ji opět zapnul tak jsem zvědavý za jak dlouho se zase začne kolečko točit. Používá jen hlasové diktovaní. Jinak Hey Siri má vypnutou.
petriPhone píše:
AndrewMX píše:
jj, ale na reklamaci to asi není (nebo to zkusíte?). V tom zahraničním foru to nikdo asi nezkoušel, jen to uzavřeli, že to snad v iOS12 opraví.. Anebo zkusit tovární nastavení.Tovární nastavení už jsem zkoušel a nepomohlo. Od neděle má manželka Siri vypnutou a kolečko se netočí. Dělalo ji to na 6s a teď i na 7. Dnes jsem ji opět zapnul tak jsem zvědavý za jak dlouho se zase začne kolečko točit. Používá jen hlasové diktovaní. Jinak Hey Siri má vypnutou.
Tak stačilo po zapnutí Siri nadiktovat pár SMS a kolečko se opět točí. Takže záhada vyřešena. Dělá to Siri. Deaktivoval jsem ji a znovu aktivoval a kolečko zmizelo. Ani jsem nemusel vypínat a zapínat iPhone.