Zdravím, mám takový dotaz ohledně oznámení u aplikace Instagram. Mám iPhone 7 a nechtějí mi chodit upozornění u aplikace Instagram. Dříve jsem měl iPhone 5S, kde mi to taky nechodilo, ovšem teď má můj starý 5S sestra, které tam upozornění chodí bez problému. V aplikaci mám všechna upozornění povolená, ale když rozkliknu nastavení samotného iPhonu, tak pod položkou, kde bych si měl zvolit, jakým způsobem mi budou chodit oznámení, nenajdu možnost nastavit tato oznámení pro tuto aplikaci. Jinak mi pro všechny ostatní aplikace chodí upozornění zcela bez problému. Nemáte s tím někdo nějaké zkušenosti? Děkuji za odpověď
Zdravim chtel bych se zeptt zda jste to nejak vyresil. popr jak mam stejny problem.
Mam uz par mesicu stejny problem - aplikace aktualni, vsechna oznameni zapnuta, ale neukazuji se ani odznaky, ani upozorneni v ovladacim centru jako na starem 5s, kam chodily zpravy, upozorneni na komentare atd.. netusim co s tim, uprimne uz jsem to vzdala..
Mám stejný problem. já 7 plus a upozornění nechodi. přítelkyně má iphone 7 a té upozornění chodí. V oznamení je vše zaplé, aplikace aktualní
Ahoj,
měla jsem stejný problém. Starý iPhone odešel, tak jsem si koupila nový. Na novém telefonu mi oznámení od aplikace nechodily, i když jsem měla vše v nastavení správně.
Přihlásila jsem se na instagram přes internet a odhlásila účet od starého iPhonu a doufala, že to pomůže. Nicméně starý iPhone nešel ani zapnout, takže tu změnu to asi "neregistrovalo". Bohužel jsem měla problém se zálohou, takže jsem byla nucena starý telefon nechat opravit.
Po opravě jsem starý telefon přihlásila k wifi, otevřela aplikaci instagram a z účtu mě to odhlásilo. Od té doby mi upozornění na novém telefonu chodí zatím bez problémů :o)
Nejsem teda žádný IT odborník, ale zkontrolovat, že na starém zařízení jste skutečně odhlášení, je to nejmenší. :o)Já si musela nedávno celý iPhone Xr restartovat, takže se obnovilo nastavení, co se týče chození upozornění. Když jsem si poprvé od restartu zapnula Instagram, ptalo se mě to, jestli chci povolit upozornění - pravděpodobně jsem omylem klikla, že ne. Takže mi potom upozornění nešlo nastavit. Aplikaci jsem si teď smazala a stáhla znovu. Upozornění mi již chodí. 🙂
Zdravim, nedávno jsem si koupila nový mobil a nechodí mi upozrnění na insagramu( odznaky, není to vidět na zamčené obrazovce atd.) aplikaci jsem už odinstalovala a zase nainstalovala a furt nic....
mobil jsem už restartovala a taky nic...
nějaká rada?Anička píše:
Zdravim, nedávno jsem si koupila nový mobil a nechodí mi upozrnění na insagramu( odznaky, není to vidět na zamčené obrazovce atd.) aplikaci jsem už odinstalovala a zase nainstalovala a furt nic....mobil jsem už restartovala a taky nic...
nějaká rada?
podivat se do nastaveni oznamovani 😉
Zdravím. Od instagramu mi vždycky oznámení chodily, mám je povolené jak na instagramu tak v nastavení. Aplikaci jsem spoustukrát přeinstalovala a telefon jsem taky restartovala hodněkrát a pořád nic. Od Facebooku už taky nechodí, tak má asi problém on. Ostatní aplikace oznamují. Nevíte, čím by to mohlo být?
mám menší problém, kamarádce nechodí upozornění na ig, uz několikrát RESTARTOVALA telefon, ODINSTALOVALA A NAINSTALOVALA ZPÁTKY APLIKACI a OZNAMENÍ MA V iPhonu POVOLENÉ
Někdo nějakou radu?¿Taky mám stejný problém víc jak půl roku. Nechodí žádne oznamení, všude v nastavení instagramu i telefonu mám zapnuté oznamení. Existuje nějaka rada ... 🙁
Smažte aplikaci a nahrajte znovu. Po zapnutí aplikace se vás zeptá, zdali chcete upozornění, zadejte že ano. Hotovo
mam stejny problem a uz nekolikrat jsem resetovala telefon a nekolikrat jsem preinstalovavala instagram a porad nic zkusim se odhlasit na ostatnich zarizeni a uvidim snad to pomuze
Dobry den včera jsem dal aktualizaci tel iphone 11 na 14:2 a zaroven Apple Watch 6 na 7,1 s nechodi oznameni poradite mi co stim?Dekuji