Hoši 3. beta mně vše vyřešila
Mohu potvrdit, na SE 3. Beta je v pohodě, vyřešila mě v podstatě vše čeho jsem si všiml v předchozích verzích. S GPS jsem problém neměl i přes OTA aktualizace. Zakopaný pes byl v ios 11.X právě ve způsobu přijímání aktualizací. Jak jsem updatoval přes OTA, telefon byl poté nepoužitelný a pomalý. Musel jsem iphone obnovit přes iTunes. S upgradem na ios 12 vše zmizelo. Updaty jdou i přes WiFi a každá beta je lepší a lepší. Za mě naprostá spokojenost. Ios 12 se zatím jeví lépe ve všech ohledech oproti 11. Konečně.
Zdravím, chtěl bych přejít z bety 12 na 11.4.1 a v nabídce ke stažení je GSM a GLOBAL verze, nevíte jak zjistit verzi, či když stáhnu "špatnou" tak jestli je schopno to bricknout celý iphone.
Díky za odpověďNa dvoch sedmickach som nainstaloval, aj na 5s walkie talkie, vysielacku, cez jdnu sedmicku sa na apple watch nenainstaluje vysielacka, finkcie vysielacky su v nastaveniach,a el vysielacka nikde, odparoval som, resetoval aj telefon, vsetko som skusil, na troch zariadeniach funguje na jednej sparovanej sedmicke s apple watch nie, prostte nenainstaluje. Co s tym ? Iphone beta 5 aj watchos 5 beta 4
lukke.brady píše:
chtěl bych přejít z bety 12 na 11.4.1 a v nabídce ke stažení je GSM a GLOBAL verze, nevíte jak zjistit verziAhoj. Mám iPhone 8 Plus a po nainstalování iOS 12 zmizeli ty klasické tapety a ani ta nová tam není. Jinak vše OK. Jak jste na tom vy?
Všiml jsem si, že v iOS 12 když chci upravit Live fotku, třeba dát odrážení nebo smyčku, tak to fotografii zvětší, přiblíží a není tak na ní celý záběr. V iOS 11 se toto neděje. Doufám že je to jen chyba, kterou ještě opraví.
petriPhone píše:
Všiml jsem si, že v iOS 12 když chci upravit Live fotku, třeba dát odrážení nebo smyčku, tak to fotografii zvětší, přiblíží a není tak na ní celý záběr. V iOS 11 se toto neděje. Doufám že je to jen chyba, kterou ještě opraví.