Dobrý deň vyplatí sa aktulizovať alebo radšej počkať na 12. Už som spravil chybu keď som si nevypol automaticku aktulizaciu a aktulizovalo mi na 11.3 čo bola fatalna chyba ta let začal sekať a mrznúť
iOS 11.4 na iP 7Plus a na iP 7. Někdy vůbec nereaguje displej. Někdy trvá dvě tři vteřiny než se mi otevře nějaká aplikace, fotky, foťák, zprávy atd. Nevím, ale možná proto vydali hned druhý den betu 11.4.1. Už mne to přestává bavit s iOS.
Mám to na iP7 podobně … záseky (hlavně Safari) a pomalé otvírání aplikací 😥
iOS 11.4 je stejně nedotažený paskvil, jako byla 11-11.2 … s 11.3.1 se to nedá srovnat, ta běhá jak víno 😉ďakujem, no mne sa zda že aj MT s androidom ktorý mam seka menej ako iphone 7a ipad s ios 11...... Ak si ešte pamätam dobre tak jediný ios ktorý bol bez chybČky ios 6, a ak by som prižmuril oko tak aj 10.3
Ahoj, můj telefon se teda s touto aktualizací 2x-3x zpomalil. Všechny aplikace se otvírají hrozně dlouho a i celkově je to děsně pomalé oproti 11.3. Např klávesnice mi přijde taková zasekaná atd. Doufám, že to brzo opraví. Jinak nevíte někdo jak opravit šednoucí ikonku aplikací, přišlo to s iOS 11 a doteď jsem se toho nezbavil.
Ahoj, tak přesně tohle se mi u iPhone SE děje, když aktualizuji přes WiFi. Celé je to zpomalené, vše se neúměrně dlouho otevírá, zkrátka přesně jak popisujete. Děje se to i když přijde jen malá aktualizace, např. z 11.3 na 11.3.1. Do verze 11.2.5 bylo vše v pohodě. U mne vždy pomohlo stáhnout celý firmware a telefon kompletně přehrát. To pak šlape perfektně. Jenže přehrávat celý telefon co 14 dní mne fakt nebaví. Manželčin Iphone SE se přes WiFi aktualizuje v pohodě...
Ahoj, tak přesně tohle se mi u iPhone SE děje, když aktualizuji přes WiFi. Celé je to zpomalené, vše se neúměrně dlouho otevírá, zkrátka přesně jak popisujete. Děje se to i když přijde jen malá aktualizace, např. z 11.3 na 11.3.1. Do verze 11.2.5 bylo vše v pohodě. U mne vždy pomohlo stáhnout celý firmware a telefon kompletně přehrát. To pak šlape perfektně. Jenže přehrávat celý telefon co 14 dní mne fakt nebaví. Manželčin Iphone SE se přes WiFi aktualizuje v pohodě...
Je tu ešte jeden
Roblém kamoška ma iphone 7 a nechce jej reagovať displej ani po resetu ani po obnove a aktulizacii cez Pc, poradíte mi ako sa da vrátiť späť poprosím čo najpodrobnejšie
Vopred ďakujemZahodit a pořídit Huawei P 20 Pro. Co se fotografií týká tak mu žádný iPhone nesahá ani po kotníky. Mám iPhone 7Plus,8Plus a X ale co dostanu z foťáku P20 Pro je neuvěřitelné. Tady se musí apple ještě hodně co učit.
IPAD__2017 píše:
Je tu ešte jeden
Roblém kamoška ma iphone 7 a nechce jej reagovať displej ani po resetu ani po obnove a aktulizacii cez Pc, poradíte mi ako sa da vrátiť späť poprosím čo najpodrobnejšie
Vopred ďakujemZkus to podle tohoto návodu 😉
https://www.letemsvetemapplem.eu/2017/09/20/se-vratit-ios-11-zpet-ios-10-2/RoSch píše:
IPAD__2017 píše:
Je tu ešte jeden
Vopred ďakujemZkus to podle tohoto návodu 😉
https://www.letemsvetemapplem.eu/2017/09/20/se-vratit-ios-11-zpet-ios-10-2/Ďakujem veľmi pekne
iOS 11.4 na mém Iphone 7 bez problému i životnost baterie o něco lepší jak u iOS 11.3.1