Ahoj, před nějakou dobou jsem zde psal dotaz, který se tykal sekání rok a půl starého iPhone. Obnovil jsem jej, znovu nahrál věci přes iTunes a je to furt stejné. Chápu, že každý telefon se občas trochu zasekne, ale když se někdy půl minuty zamyka displej, nebo uprostřed psaní zprávy zamrzne klávesnice asi na minutu, tak se s tím dost blbě funguje. Navíc při odeslání iMessage se často aplikace zasekne, je nutné ji ukončit a zprávu napsat znovu. Děje se to náhodně, ale třeba přepínání mezi emoticony a pismeny trvá běžné kolem dvou sekund... Je ještě nějaká další možnost kromě reklamace? Případně, je to důvod pro reklamaci? Jinak je v perfektním stavu, bez jakéhokoli poškození... Děkuji moc.
Ahoj, jak je na tom baterka? A můžeš ještě zkusit vymazat a nastavit jako nový.
Ahoj, jak je na tom baterka? A můžeš ještě zkusit vymazat a nastavit jako nový.
Ahoj, obnovení jsem zkoušel a nic se nezměnilo. Podle kondice baterie v nastavení je maximální kapacita 91%, což mi přijde po roce a půl hodně.
Tak bych tu reklamaci asi zkusil, minimálně ti řeknou co to je.
Za mě je chyba dělat obnovu z iTunes, protože to co to způsobovalo je nejspíše zpět a dělá stejnou neplechu. Zkusil bych HR a chvilku zařízení používat bez obnovené zálohy.