Ahoj, Koupil jsem si úplně nový iPhone 7. Vše mám aktuální a zkusil jsem i tovární restart třikrát. Obnovení přes ITunes. Psal jsem svůj problém na oficiální Apple nebo i Reddit. Nikdo mi však nebyl schopny poradit a pomoci. Byl jsem i v istores v Ostravě a tam mi řekli ze je vše nejspíše normální. Jde o to, ze když otevru App Store, neděje se to jen tady, se mi při projíždějí stránkou mi seká službe. Nacitanim to není protože když to zkusim 5 krát projet stejně to sice v menší míře seká, ale pořad. Třeba v iBooks a ITunes to nedělá vůbec vše plynule. Safari taky jako po másle. Ale zkusím IDOS, Outlook nebo můj vlak (skube i když je staženy offline seznam) a zase to při projíždějí skube. Na druhou stranu jízdní rady od Seznamu ne. Můžete mi říct prosím co se děje ? Je chyba v mem telefonu ? Nezdá se mi ze by si takových službami nikdo nevšiml. Mi se to zda nesnesitelne. Dlouho jsem na tento telefon šetřil a těšil se na nej... Milionkrát děkuji za každou odpověď, protože jste moje poslední záchrana. https://redd.it/8c7lu5
Mám iPhone X a iPhone 7 a je to úplně stejné jako na tom tvém videu. Prostě normál.
Super, děkuji moc za odpověď! 🙂 Jestli je to v pohodě, tak si nemám na co stěžovat. Jen jsem se bál, že je něco špatně. Předtím měl jen Androida a chtěl jsem zkusit něco nového.
Nevím teda, mě se App Store při listování vůbec neseká, vše je plynulé, IPhone X, ostatní sem nezkoušel😉
Nevím teda, mě se App Store při listování vůbec neseká, vše je plynulé, IPhone X, ostatní sem nezkoušel😉
Když jsem zkoušel iPhone 7 na prodejně tak se app store taky trochu sekal, sice o něco méně než můj, ale pořád. Jen mi proste přijde divné, že iTunes, iBooks mi jdou plynule a app sotre zase ne.. To stejné s mailem. e-mail, gmail super plynule a outlook ne. Trivago plynule, booking seká. Hodně aplikaci jsem zkusil a bud sekají porad nebo vůbec. Proste je divné, že aplikace na app storu jsou jen dělané přímo jen na iPhony, a i přes to nejsou plynulé. Asi zním že se tím moc zabývám, ale prostě mi to přijde divné. Ani na internetu jsem nic o tom nenašel. Sestra ma 6s a stejné typy aplikací jako mi se jí sekají/nesekají.
Budu moc rád za jakoukoliv další odezvu! Chci mít jen o jistotu, že je vše normální, nebo je v nepořádku můj iPhone 😀
https://redd.it/8c9682 ukázka sekání a nesekání aplikací
Je to jak píšeš. Moc se tím zabýváš. Tobě to přijde sekavé a druhému plynulé. To v tom videu je naprosto normální a tak to je u všech iPhonů. Neřeš to, je to tak jak to má být.
Mull píše:
Nevím teda, mě se App Store při listování vůbec neseká, vše je plynulé, IPhone X, ostatní sem nezkoušel😉Jj, vše je plynulé a odpověď sem hodíš třikrát 😆
Dobře, jen jsem to chtěl pro jistotu... Možná si jen takových věcí moc všímám. Jinak moc děkuji za tvůj čas 🙂
Mám Xko a zkoušel jsem ten App Store a “zasekne” se jen občas. Záleží jestli je tam např. video atd. Ale v klidu. Bez toho příspěvku bych si toho nevšimnul.
iPhone 7 a uplně stejné, mám pocit, že takhle je to normální 😀