Zdravím, chci se zeptat, jestli je nějakým způsobem možné připojit iPhone do domácí sítě windows, kde mám nasdílené složky z pc.
Why not use USB cable to connect your iPhone and computer , This approach would be safer for your iPhone , I have never successfully used WiFi to connect to my computer
Jak připojit iPhon Apple na Notebook Windows 8 tak, aby se mi ukázaly doubory na iPhonu a já mohla stáhnout foto. Dříve nebyl problém, zařízení se ukázalo ve volbě tento počítač a po odklidnutí se ukázaly soubory. Po dalších aktualizacích to takto nešlo, nakonec se mi na NTB vysvítila pomoc, jak najít seznam zařízení a přepnout připojení iPhonu z NE na ANO. Teď vůbec nic, ať to zkouším jakkoliv, sice se zařízení ukáže, ale jako neznámé. Chápu to tak, že z naprosto jednoduchého postupu se aktualizacemi udělalo naprosto nepřekonatelné (Microsoft nebo AVG?). Děkuji tomu, kdo mi poradí, ale jsem babka a měnit nastavení neumím.
Zdenko, a nechtela by jsi na stara kolena zapomenout na kabely a misto toho si do windows nainstalo iCloud for windows, ktere ti bude stahovat automaticky fotky z iCloudu, kam se, dle nastaveni, budou automaticky nahravat z mobilu?