Dobrý den mám IPhone 5S a mám takový problém po updatu na IOS 11.2.6 mám problémy s baterií, baterie se rychle vybíjí a již po 4 hodinách telefon je vybitý před updatem byl telefon vpohodě vydržel klidně i 10 hodin v režimu nízké spotřeby.. a nyní v režimu nízké spotřeby vydrží max 4 hodiny .. Baterie.. Baterie má najeto max půl roku je po výměně .. jde udělat downgrade na nižší verzi ? Děkuji předem za odpoveď. Obrázek ukazuje životnost baterie.
Dobrý den,
Downgrade už asi pokud se nic nezmění nebude možný, ale nezkoušel jsem.Tady by jsem možná doporučil zkusit baterii vyměnit. Já měl na 6s 84% a po výměně o 1000% lepší.
Dobrý den,
vzhledem k tomu, že baterie má cca 381 kompletních nabíjecích cyklů, je divné, že je na 73% kapacity. Měl jsem 5s která měla přes 800 nabíjecích cyklů a byla stále kolem 80% kapacity. To je první věc, která se mi na tom nezdá. No a co se týká aktualizace, na 5s mi přijde ios 11 obecně docela problém. Je v tom už zkrátka geerační rozdíl. Downgrade už není možný.Ahoj, väčšina iP 5/s znáša iOS11 dosť zle 😀 . Ten screen tej baterky tiež nie je úplne v poriadku, no pokiaľ do novej investovať nechceš (nakoniec by to nemuselo ani vyriešiť problém), tak si urob kompletne zálohu na iCloud, dostaň sa do Recovery modu a kompletne preinštaluj iP. Downgrade na iOS10 už bohužial možný nie je. 😉