čaute, dlhú dobu používam funkciu ktorá keď niekto zavolá iphone oznamuje kto volá, prečíta názov kontaktu ale momentálne to je skomolené lebo to je v ENG.. nedávno som mal ale jedno stretnutie kde klientke niekto volal na iphone a oznámilo jej to pekne v Slovenčine.
Taky mi to začlo mluvit cca 3-4 dny zpět ze dne na den anglicky,nevím čím to?a ta funkce se dá někde vypnout?nějak jsem to ještě nestudoval 🙂
Tak jsem snad vše povypínal,ale stále při příchozím hovoru mi to oznamuje angl.kdo volá,tak nevím co ještě vypnout?
A co siri naučit správnou výslovnost: https://www.letemsvetemapplem.eu/2017/12/13/jak-siri-naucit-spravnou-vyslovnost-jmen/
Nejde o to jak siri naučit výslovnost,ale o to,že když někdo zavolá,tak výslovnost jmen volajících je krásně v češtině nějakou dobu a pak třeba ze dne na den je výslovnost v angličtině,aniž bych do tel.jakkoliv zasahoval,tak nevím proč se tak někdy děje.Jinak Já si to momentálně vypnul v Nastavení-telefon-oznámení hovorů 😀
Tom81 píše:
Tak jsem snad vše povypínal,ale stále při příchozím hovoru mi to oznamuje angl.kdo volá,tak nevím co ještě vypnout?treba vypnúť Siri
Ja mam Siri zaplou z jedineho duvodu a to aby bezel carplay v aute