Chtěl bych se zeptat, jak docílit ostré fotky ve vysokém rozlišení u kontaktů. Mám problém, že pokud si zvolím fotku z alba, tak se zobrazí, buď kruhová miniatura, nebo rozmazaná fotografie přes celý displej, když ji následně upravím. Co udělat, aby se u volajících zobrazil obrázek ve vysokém rozlišení a přes celou obrazovku? Děkuji za rady
Mé zkušenosti : - foto musí být pořízeno stejným Iphonen u jakého chceš použít
- nesmí to být hromadná fotka a z ní se vybere detail( klasicky není dobré vybrat okénko)
když už máš hromadnou foto, tak udělej duplikát a ořízni, tak aby to byla nová fotografie
Erich
Iphone 3G
Iphone 5S
Iphone 8
MacBook Air
AirPods
APPle TV 4KFotka ze stejnýho Iphonu - jak jste k tomuto nesmyslu proboha dospěl ?
Zdravim, pokud jsou kontatky ulozené na gmailu jsou vzdy v kruhu.
moje druha zkušenost je ta ze kdyz date v kontaktech fotku upravit a trošku s ní pohnete tak se to opraví..
a je nesmi byt teda moc priblížena..Zkouším všechno, co jsem kde našel ale u Iphonu 7 plus mám u volajícího stále jen malé kolečko v horním rohu. Fotil jsem kontakt přímo, upravoval v kontaktu a stále nic...
Ryos píše:
Zkouším všechno, co jsem kde našel ale u Iphonu 7 plus mám u volajícího stále jen malé kolečko v horním rohu. Fotil jsem kontakt přímo, upravoval v kontaktu a stále nic...https://www.letemsvetemapplem.eu/2020/02/24/jak-na-iphonu-nastavit-fotku-kontaktu-pres-cely-displej/