Vážně nechápu, co se letos s těmi iPhony děje. Diskuze jsou plné lidí, kteří mají na určitém modelu problémy a těch, kteří na stejném modelu problémy nemají. Já naštěstí patřím mezi ty, kteří s iOS11 nemají potíže (iPhone 7 - 128GB). Jediné výrazné lagy a jedno zamrznutí jsem měl v první verzi iOS11. Poslední verze bez problému a baterie je stejná, jako na iOS10. Nikdy mi nezmizely hodiny a podobné věci. Vždy jsem dělal aktualizaci přes Wifi, nikoli přes iTunes. Tak kde je zakopaný pes? Může to dělat nějaká kombinace nainstalovaných aplikací? (to je přeci to jediné, co se může u uživatelů se stejným modelem lišit).
Asi mám kliku 😀 ale ani jedno z výše popisovaného se mě nestalo 😎
Sry za 3 stejné příspěvky ale vždy mi to hodilo chybu že to nejde odeslat no a koukám je to tu 3 krát 😆
Hlavně to je asi tím, že lidi neudělají čistou instalaci. Pokud mají zálohy ještě s iOS 8 a stále jen aktualizují a obnovují zálohu tak je jasné, že budou problémy.
No já taky nevím co s tím ty lidi provádí 🙂 Kromě špatné spotřeby (u mne na iP7 i iP5s vyřešeno s 11.1.) jsem ani jeden popisovaný problém neměl (ťuk ťuk na dřevo). Aktualizuji přes Wi-Fi, čistou instalaci jsem nikdy nedělal. Také se přikláním k názoru, že to bude způsobeno kombinací nějaké nainstalované appky, kvůli které to pak dělá problémy. Ono taky v době, kdy programátoři zhusta jen kopírují hotové knihovny a defacto neprogramují, se tomu IMHO nelze moc divit.
Co na telefonu NEmám: FB ani messenger nebo WhatsApp (ale ten jsem na 11.0 ještě měl), Snapchat, kromě Snapseed nic od Googlu, Spotify... Víc mne teď po ránu nenapadá, co by tak mohlo být hojněji rozšířeno a dělat tak tedy případně problémy.Ja mam ip7 a jediny problem ktery mam je ze kdyz tel zamknu v pozici nalezato, tak pak uz mi zustane porad zamcena obrazovka v poloze nalezato i kdyz tel pak drzim nornalne, ale jinak zadny problem.
U 11.2. s X se mi zdá lepší výdrž baterky. Od rána od 5 hod teď zbývá 82% baterky. Celodenní použití internet pošta, hovory.
U 11.2. s X se mi zdá lepší výdrž baterky. Od rána od 5 hod teď zbývá 82% baterky. Celodenní použití internet pošta, hovory.
Cca podobně jsem to měl před 11.2. Uvidím další pracovní dny, ale už o víkendu se mi zdálo, že se vydrží trochu déle.
Možná trochu, neměřil jsem, ale teď mi to po 11.2. přijde znát viditelně.