Napište cokoli co se vám líbí nebo nelíbí na iOS 11
Me neskutecne stve ze kdyz udelam screen tak se ukaze nahled v levo dole 🙁 bohuzel to nejde vypnout 🙁
Proč vymazali to přepínání mezi aplikacemi pomocí 3D Touch 😡
Pochopil jsem to jako náhradu za Multi Touch u iPadu a oni to zruší? Byla to jedna z nejlepších věcí, pořád to mám zautomatizované a zbytečně ztrácím čas! 😭Vyzera to ako nepodarený vtip, ta nova klávesnica na iphone, preco je takto orezana, nieje na nej čiarka ani bodka aby som sa knim dostal musim preklikávať a preco su tie rohy orezane aky to ma zmysel neda sa to nastaviť nejako ???
Vyzera to ako nepodarený vtip, ta nova klávesnica na iphone, preco je takto orezana, nieje na nej čiarka ani bodka aby som sa knim dostal musim preklikávať a preco su tie rohy orezane aky to ma zmysel neda sa to nastaviť nejako ???
Bohužel problémy s Wi-Fi > iPhone 7.
Jestliže Wi-Fi odpojím přes ovládací centrum a zhasnu obrazovku, tak při zapnutí obrazovky mi svítí Wi--Fi, jako, že je připojená. Ve skutečnosti není, takže abych se mohl opět připojit musím Wi-Fi v ovládacím centru vypnout a znova zapnout, pak teprve se připojí.. Je to celkem otravné. Na 6S Plus to nedělá.Máte někdo stejný problém?
taky se mně to stlalo na malé sedmičce. když mám zaplou wifi a BT a v ovládacím panellu, dám vypnout BT a pak zapnu letadlo, letadlo zase vypnu a BT se samo zapne. řešení je vypnout BT přímo v nastavení, no divný toto...
No snad Apple vydá, co nejrychleji aktualizaci, která tuto chybu opraví, jinak spokojenost... 🙂
Baterie zatím taky vypadá, že je v pohodě a výdrž je stejná jako u iOS 10.baterie pocitově horší, když zapnu nějakou hru nebo apku s rozšířenou realitou, tak začne telefon dost hřát a baterka mizi před očima, ale je to mazec, to má potenciál
Nějak nemůžu najít jak nastavit zobrazení času a datumu na levé obrazovce nad widgety jako to bylo u iOS10 (iP7) 🙄
Kdyby někdo věděl, tak díky za info 😉Hm, tak to je fakt smůla 🙄
Btw: další věc, na kterou jsem během dne narazil ... na widgetu počasí mě to ukazuje jinou teplotu (zřejmě pocitová), než je aktuální při rozkliknutí aplikace. Na 10.3 to ukazovalo stejně 😥Klavesnica pre jednu ruku vam funguje? V iOS 11.0 sa mi to nijako neda nastavit, a to som isiel presne podla navodu.
Moje dojmy s iOS 11 na iPhonu 7 -
Co se týče výdrže baterie a plynulosti víceméně nemám výhrady. Nějaké zpoždění při spuštění aplikací o 0,3s neřeším.
Co mě teda absolutně brutálně vytáčí jea)jakmile dám telefon na šířku, klávesnice nedosahuje jen k okrajům. Jakože WTF, co je tohle za humus? A když kliknu na ta prázná místa na boku, tak mi to píše normálně písmena jako bych psal na klávesnici. Chci věřit tomu, že se jedná o bug. Na 10.3.3. byly po krajích klávesy pro tečku, čárku a šipky, kterými šel posouvat kurzor.
b) Podcasty používát je otřesné. Přibyl filtr, ve kterém nyní vidím všechny stažené Podcasty a mám je tak pohromadě - tohle sem postrádal, ale ta funkčnost je naprosto tristní. Ovládání komplikované, když kliknu na epizodu, nezačne se mi přehrávat, ale otevře se mi popis dané epizody a až teprve v popisu je tlačítlo play. Takže spouštět takhle
Nevím, ale osobně se mi nelíbí nový hlas Siri, vím, že má teď být vylepšená atp. ale tenhle nový hlas je mi strašně nesympatický.
Nejde náhodou nějak nahrát ten "starý" hlas z minulých verzí iOSu?Ahoj, mám zařízení iPhone 6S amám takový problém. Nevím jestli to je iOSem 11, ale dneska jsem ho stáhla a nainstalovala. Všechno proběhlo v pohodě, doinstalovalo se to tak se telefon klasicky restartoval. Zapnul se sice zapl, ale vůbec mi nereaguje obrazovka na dotyk, předtím jel bez problému. Home button funguje, zkoušela jsem ho už natvrdo restartovat a pořád nic jen mi na obrazovce svítí sim karta uzamčena a podtím aktualizace dokončena atd.. no bez dotyku toho asi moc nevyřeším, neví někdo prosím co s tím ? 🙁