Funguje to tak, aby to fungovalo u každého, nič viac ti neni potreba vedieť. Fotky ktoré máš momentálne v iPhone ostávajú v pôvodnom formáte a nekonvertujú sa (pokiaľ viem).
Nie, stačí ti vedieť, že sa o nič nemusíš starať, nekomplikuj si život a nezabíjaj čas skúmaním zbytočných detailov, ktoré v živote nijak nevyužiješ.
😉
Když pošlu fotku někomu na e-mail otevře ji v PC s windows? ANO, odešle se jako JPG
Nebo když ji pošlu na jiný mobil než iPhone otevře ji ve svém mobilu? ANO, odešle se jako JPG
A když přejdu na iOS 11 tak se fotky uložené v iPhone převedou automaticky na HEIF formát nebo ty zůstanou v JPEG? NE, ty co jsou v JPG v JPG zůstanouNejde o nejaké moje moto, ja tiež napríklad viem ako to funguje, ide však o to, že Apple to tak chce, užívateľ má toho vedieť čo najmenej, nemá sa o nič starať a zariadenia má s ľahkosťou pohodlne používať s tým, že proste fungujú.
jak zapnu u iP6s s iOS11 tu podporu HEIF/HEVC? U iP7 s iOS11 mám v Nastavení - Fotoaparát volbu formáty, kde to lze nastavit. V iP6s tuhle volbu nevidím ...
jak nastavím ten HIEF formát u iP6s s iOS11? Mám i iP7 s iOS11 a tam je v Nastavení - Fotoaparát volba "formáty". U iP6S tahle volba chybí ...