V nové verzi iTunes 12.7, které jsou připraveny pro iOS 11, již není nabídka synchronizace zvuků a knih (pdf). Nevíte někdo, zda je možné vlastní m4r zvuky a pdf knihy/soubory do telefonu synchronizovat nyní třebas jinou cestou? Obávám se, že když teď dám v té nové verzi 12.7. synchronizaci hudby a fotografií do telefonu s 10.3.3, tak se mi uložené zvuky a knihy v telefonu vymažou. Pokud jsem to dobře pochopil z informace v Apple Support, tak s iOS 11 už bude toto možné zkopírováním přímo do telefonu přes USB kabel … nebo ne?! Díky za postřehy EDIT 22"> - předchozí verze 12.6.2 pro Windows je ke stažení ZDE a pro macOS TADY.
U iTunes 12.7.0.166 mě ale především chybí správa zakoupených aplikací. 😮 Víte někdo jak na to?
Zdravím, tak jak to tedy je?? Lze dostat vlastní vyzvánění do iOS 11 či nelze? Je tedy pouze jediná možnost a to oficiální zakoupení nějaké melodie ze storu? Díky moc za info
Jo jo díky moc, už jsem na to taky přišel. Smazaní pak proběhne tím že smažu ten zvuk ze složky music a dám synchronizaci ne?