Ahojte, chcem Vás poprosiť o radu. Neviem od akého momentu sa to deje, ale už je to dlhšie a vytáča ma to. Jedná sa o problém/ vlastnosť so vstavanou mailovou aplikáciu na iPhone 6s plus aj na iPade Air 2, používam Exchange. Keď mi príde nový e-mail, príde mi upozornenie. Pokiaľ ale tento e-mail ešte neprečítaný vymažem, tak mi príde upozornenie na ten istý nový e-mail znovu, ktorý je v koši. T.z., že aplikácia oznamuje aj novú neprečítanú poštu v koši. Riešenie je každý mail najprv označiť ako prečítaný, ale to sa nie vždy dá a zdržuje ma to pri práci. Máte niekto rovnaký ,,problém"? Viete mi poradiť ako toto zmením? ďakujem
Přejděte do Nastavení > Pošta, kontakty, kalendáře a klikněte na svůj Exchange účet. Vypněte funkci Mail a přejděte zpět na Plochu ( VELICE DŮLEŽITÉ ). Vypněte zařízení a pak ho znova zapněte. Přejděte zpět do Nastavení > Pošta, kontakty, kalendáře, klikněte opět na svůj Exchange účet a zapněte funkci Mail.
Dobry den, dakujem za radu, ale nepomohlo to.
Máte vypnutý Asistent Wi-Fi? Přejděte do Nastavení > Mobilní Data a jděte úplně dolů.
áno, wifi asistenta mám vypnutého