Instaloval jsem to poprvé podle návodu, pak i iOS 10.3.1
Ale prostě potom mi zůstal v recovery modu.
A jak tu chybu napravit, když ani v DFU modu to nepomohlo?
Přece musí nějak jít přehrát pouhý software..
Psal jsem, že jsem to dělal již několikrát 😳 😳 😳 😳 😳 😳 😳 😳
Jak obnovoval, tak aktualizoval, jak s verzemi od iTunes, tak z ipwsVždycky jsem poslal výsledek, viz mé předchozí příspěvky.
Telefon funkční, stačilo tam nahrát iOS 11 beta 2
Ten samý problém mám taky. (iPhone 7) Zkoušel jsem vše kromě tvojí poslední záchrany a to je iOS11 Beta 2 IPSW která se mi teď stahuje a doufám že to bude šlapat, ale tolik nervů nemám tak uvidíme 😳
Ten samý problém mám taky. (iPhone 7) Zkoušel jsem vše kromě tvojí poslední záchrany a to je iOS11 Beta 2 IPSW která se mi teď stahuje a doufám že to bude šlapat, ale tolik nervů nemám tak uvidíme 😳
petrŠ - Bez komentáře už, DĚKUJI.
xapp - Určitě dej vědět, jak jsi dopadl, já tam tu iOS 11 beta 2 nenahrával přes iTunes, ale přes jeden prográmek, ale myslím si že to bude to samé. Pokud by ti to nešlo, tak písni a napíšu ti ten program.
Já u toho strávil od 15:30 do 21:50 dá se říct v kuse....
Volal jsem i do 2 servisů a tam mi řekli, že je možnost že jsem ten mobil zabil a nepůjde s tím možná už ani nic udělat.. pokud mi to nešlo přes DFU, pak jsem měl ještě větší nervy 😀Prosím Vás stal se mi stejný problém a chtěl bych podle Vaši rady opravit ios přeinstalaci zpět na ios 11 beta 2 ale nevím kde ji stáhnout pošlete mi prosím odkaz byl bych moc vděčný
Stáhni si program: http://www.3u.com/
Pak připoj telefon k PC. klikni na Go Flash, stáhni 11beta2 a flashni jí tam.
Jeden borec mi ale poradil, našel to na zahraničním foru, že v iOS 11 beta 2 je chyba, která nedovoluje přechod.
Zkus to flashovat takto : IOS 11 beta 2 >> iOS 11 beta 1 >> iOS 10.3.3 beta 4 >> iOS 10.3.2
Všem to zatím funguje, zkouším to již také.
Vyřešil to už někdo? Zůstal jsem taky v recovery.. iTunes Err 4013, iPhone 5S
Ani som netušil koľko tu máme developerov (bohužiaľ level amatér ako sa zdá, ale možno v písaní kódu im to ide viac) 🙂
majdy píše:
Ani som netušil koľko tu máme developerov (bohužiaľ level amatér ako sa zdá, ale možno v písaní kódu im to ide viac) 🙂😆
zdravim pre info: tiez som vcera bojoval ako urobit downgrade, kedze navod na tejto stranke nie spravny a po pokusoch urobit restore aj cez recovery a dfu som zavital na apple stranky a tam je priamo napisane ze downgrade je mozny len na 10.3.3 beta ktora uz bola fukcna a az potom na 10.3.2
podla info by mala obsahovat ios 11 novy baseband ktory je ale spetne kompatibilny len s ios 10.3.3
Dobrý den, tak dnes jsem taky ze zvědavosti udělal update na nový ios 11 a byla to největší chyba v životě 😀 z toho co jsem se tu dočetl, jsem pochopil, že abych se dostal z řežimu obnovy, musim to obnovit na ios 10.3.3 a nebo ios 11 beta 2. Nicméně jsem stáhnul ios 11 beta 2, ale bohužel je to složka, která se mi nedaří nijak otevřít přes itunes. poradí někdo prosím ?
Musíte si stahnout ios 11 beta 2 a pak zvolit tento soubor jako aktualizaci a jak to pofrčí 🙂 maj tam bud chybu a nebo nechcou aby už se z bety 2 nekdo vracel 🙂