Zdravím, Před několika dny jsem si nainstaloval iO S11 podle tohoto návodu Dnes jsem se rozhodl vrátit se na iOS 10. Stáhnul jsem si iOS 10.3.2 z této stránky Dělal jsem vše podle tohoto návodu: Pak na mě vybaflo logo iTunes společně s kabelem a nahoře text support.apple.com/iphone/restore Tak jsem dal na iTunes aktualizovat a nepomoho, zkoušel jsem to 2x i s restartem počítače, mobilu. Pak jsem dal obnovit a stále to nejde, ani software od iTunes, ani z ipsw.me prostě stále mi to po "aktualizaci" nebo "obnovení" hodí zpátky do tohoto loga. Nevíte někdo prosím, jak ten mobil zprovozním? Dost mě to štve a potřeboval bych to opravdu dneska. Jsem si jist, že jsem nikde chybu udělat nemohl. Žádná chyba se nezobrazí, pouze toto : Moc děkuji za rady.
Ahoj, nejsem žádný odborník a netroufám si moc radit ale taky se mi podobná věc stala.Existují programy,které dokáží přepnout iPhone z recovery modu do normálního režimu jako například http://www.tenorshare.net/ads/reiboot/recoverymode.html?gclid=CjwKEAjw-LLKBRCdhqmwtYmX93kSJAAORDM6yujlm_bxJbLM1nSm2VDYnw-igUd1tCWk_eFWw5-cFhoCA-Pw_wcB . A z vlastního experimentování jsem poznal ,že pokud chci obnovit telefon tak je taky důležité mít poslední verzy iTunes.
Ani DFU režim nepomohl, zkouším tedy ten program co jsi mi poslal, ale podle mě po stažení na mě vylítne, že musím mít premium .....
Toto vypadá dobře : http://www.tenorshare.net/guide/fix-iphone-stuck-in-recovery-mode.html
O placení nic, když vyzkouším už to chce zaplatit......
Ani v DFU režimu nejde iPhone obnovit.
Tak jsem našel ReiBoot ve starší verzi, dal jsem Exit recovery, obrazovka zčernala ale zase se tam ukázalo iTunes... prostě se toho nezbavím...
Nevím co k tomu říct , snad jen zkusit odinstalovat iTunes z windows smazat všechny šložky iTunes v Program Files a taky v Documents and Settings,udělat čistou instalaci poslední verze itunes a zkusit to znovu. Ale to jen s velkým možná ,že se to povede.
Jinak odborný servis. Co na to jinýho říct .Já osobně jsem experimentátor a to že přijdu při mých pokusech o data mi nevadí.Tak se nebojím to všelijak zkoušet.
Instaluji poprvé iTunes na jiné zařízení (notebook), ale také pochybuji, že se to povede....
Co mi s tím udělají v odborném servisu? To samé? 😕
Tak nefunguje ani na jiném počítači... jsem si fakt bezradný....
Nikdy se mi nestalo,aby s DFU módu neslo telefon obnovit.
Našel jsem tento návod:
Připojte iPhone k počítači (Mac / PC) pomocí USB kabelu
Otevřete iTunes
Podržte tlačítko Spánek / Probuzení (na iPhone) po dobu 3 sekund a objeví se “Vypněte přejetím” – posuňte přepínač a vypněte iPhone
Počkejte, až bude iPhone úplně vypnut
Pokud je iPhone vypnutý, stiskněte a podržte tlačítko Plochy a tlačítko Spánek / Probuzení po dobu 10 vteřin – nebo do doby, než se objeví logo Apple
Pokud 10 sekund uplynulo, Pusťte tlačítko Spánek / Probuzení, ale stále držte tlačítko PlochyProblém je v tom, pokud připojím telefon k PC, tak na mě hned vybafne iTunes logo...
Když ho vypnu, tak se stejně sám zase zapne.
Když už se objeví logo apple a já pustím power button a držím stále home, tak zase iTunes....
Jestli to ani teď nepůjde, tak jsem ve slušné pr*eli...
Super...
Fakt mě už nic jiného nenapadá.
Měl by ještě někdo nějaké rady prosím?
Děkuji.
iPhone nejde normálně zapnout, stále je v recovery a žádá o připojení k iTunes.
Mám iPhone 6s, viz. obrázky z imguru.
iOS nemusím nutně stahovat, mohu instalovat i z iTunes přímo, obě jsem zkoušel, i verzi 10.3.1, nefunkční...