Měl jsme obě služby a každá služba má něco do sebe. Velký rozdíl je v desginu a doporučení skladem. Každopádně jsem našel další službu deeezer a ten mi vyhovuje maximálně 🙂
Za mě Apple Music, používám všude na imacu, Apple TV, iPhonu, i iPadu vše spolu bezchybně funguje. A ještě se mi nestalo abych něco nenašel.
Pokud jde o mě, používám Spotify dva roky, jen proto, že hudba Spotify je zdarma pro online hru. Kromě toho můžu konvertovat skladby Spotify do jiných zařízení zdarma pomocí programu Spotify Music Converter. Ovšem Apple Music lze přehrávat pouze na zařízeních systému IOS.
Martinling píše:
Apple Music nebo Spotify? Podle mého názoru dávám přednost Apple Music, protože jsem získal Apple music Converter, který mi pomůže odstranit DRM z Apple Music a převést Apple Music M4P na MP3 a jiné běžné audio formáty. Poslouchejte Apple Music na libovolném zařízení bez sítě a plnou kontrolu nad skladbami Apple Music.Také raději používám hudbu Apple a obávám se přehrávání hudby na MP3 kvůli ochraně DRM. Toto je velmi užitečný nástroj, děkuji vám za vaše štědré sdílení.