Co je lepší, a proč?
Pro mě Spotify.
Apple Music mě moc neoslovilo. Jak designem, funkčností. Hlavní důvod, proč mám Spotify raději, je synchronizace mezi zařízeními. (např. na iPad můžeš ovládat hudbu na Macu.)
Jinak AM není špatné, jen si myslím, že Spofity je lépe vyřešené.
Za mě jedině Apple music 🙂 Pro mě je přehledný pohodlný . Spotify bych zvolil jedině kdybych používal Android - což nehrozí 😀
Ako dlhomesačný uživateľ oboch streamovacích aplikacií môžem zhodnotiť:
iMusic - pekný design
Spotify - automatické dopĺňanie pri vyhladávaní, kvalitné daily week playlisty podla vašich uložených pesničiek, song radio, podobní interpréti a pesničky sa naozaj podobajú, verzie aplikácií na všetky možné platformy vrátane linux desktopu, keď posielam priateľom link na pesničku, tak si ju reálne môžu pustiť na rozdiel od iMusic linku ak nemajú predplatné, a synchronizácia medzi zariadeniami je naozaj kvalitne urobenáZa mna jednoznačne Spotify
Za mě tedy také Spotify. Používal jsem chvíli i AM, ale co do funkčnosti je Spotify zkrátka lepší. Optimalizace rádia, dálkové ovládání streamu (jak řekl kolega výše - z iPhonu ovládám hlasitost a hudbu hrající z Maca a podpora napříč platformami. Co se týče databáze hudby, je to dle mého také o něco lepší na Spotify
Další dobrou alternativou je TIDAL, umožnuje offline přehrávání.
Používal jsem oboje a zůstal jsem u AM. Ale asi rozhodují jen sympatie nebo design, myslím že obojí je kvalitní a funkční a svůj účel ve všech směrech splní.
Hoši, ale veď MUSIC, respektíve iTunes ide ovládať na diaľku z iPhonu, či iného Apple zariadenia (hlasitosť, pretáčanie, výber skladby, playlistu, zmena nasledujúcich prehrávaných skladieb, atď), touto vlastnosťou disponuje iTunes od doby, kedy Spotofy ešte neuzrelo svetlo sveta 😀
Ostatné veci beriem, ale je nefér odsudzovať službu a pripísať jej ako mínus to čím disponuje, len kvôli neznalosti.
Spotify, ale Apple Music som ani nevyskusal kedze som spokojny a veru mam co ine na praci momentalne
Jednoznačně Apple Music právě kvůli synchronizaci a možností pouštět na všech zařízeních bez dalších potřebných kroků - iPhone, Macbook, iPad a pro mě nově také Apple Tv, což je totálně super si to pustit v obýváku do repro (ať už k večeři nebo na grilovačku na terase).
Jednoznačně Apple Music právě kvůli synchronizaci a možností pouštět na všech zařízeních bez dalších potřebných kroků - iPhone, Macbook, iPad a pro mě nově také Apple Tv, což je totálně super si to pustit v obýváku do repro (ať už k večeři nebo na grilovačku na terase).
Apple Music nebo Spotify? Podle mého názoru dávám přednost Apple Music, protože jsem získal Audio Converter pro Windows, který mi pomůže odstranit DRM z Apple Music a převést Apple Music M4P na MP3 a jiné běžné audio formáty. Poslouchejte Apple Music na libovolném zařízení bez sítě a plnou kontrolu nad skladbami Apple Music.
Mimochodem, pokud nemáte tušení, který z nich si vyberete, existuje zdrojová stránka pro váš odkaz: Apple Music vs Spotify
Podle mého názoru zvolím Spotify streaming hudbu, aby si užíval hudbu, protože si nemůžu dovolit cenu Apple Music předplatného. Služba Spotify však umožňuje bezplatný přístup k hudebním souborům Spotify.
Kromě toho mám aplikaci Spotify Music Converter for Mac, která mi pomůže stáhnout a převést soubory Spotify na soubory MP3, FALC, WAV, AAC atd. Proto raději používám Spotify spíše než Apple Music.Podle mého názoru zvolím Spotify streaming hudbu, aby si užíval hudbu, protože si nemůžu dovolit cenu Apple Music předplatného. Služba Spotify však umožňuje bezplatný přístup k hudebním souborům Spotify.
Kromě toho mám aplikaci Spotify Music Converter for Mac, která mi pomůže stáhnout a převést soubory Spotify na soubory MP3, FALC, WAV, AAC atd. Proto raději používám Spotify spíše než Apple Music.