je zapotřebí před obnovením smazat developer profil v nastavení, pak vypnout find my iphone a pak připojit k iTunes přes DFU mode. 🙂 pak můžete obnovovat....
Tohle už nikdy neudělám. Stálo mě to půl dne práce. Nejprve se vyšťavila baterka do půlky cca už ve 12 hodin. Pak telefon ve 2 zamrznul (podobný bug jako v 10.3.2), pomohlo až několik restartů. Jsem nakonec zpátky na včerejší záloze iOS 10. Takže jedenáctku zatím nebrat
Tohle už nikdy neudělám. Stálo mě to půl dne práce. Nejprve se vyšťavila baterka do půlky cca už ve 12 hodin. Pak telefon ve 2 zamrznul (podobný bug jako v 10.3.2), pomohlo až několik restartů. Jsem nakonec zpátky na včerejší záloze iOS 10. Takže jedenáctku zatím nebrat
Ahoj, naistaloval jsem ios 11 na 5S. Pomalejší sice je, ale mám problém s appstore. Prohlizet ho muzu, ale trva nez se zacne neco stahovat a pak kdyz zadam heslo tak se nejakou dobu snazi a pak ukaze ze chce znova heslo pritom zadavam heslo dobre. Doufam ze brzo vyjde nova verze. Ale i tak jsem rad a mile prekvapen jak ios 11 je dobre predelany.
Dobrý den ,
Nedovedu pochopit Váš smysl, že si na provozní přístroj instalujete testovací verzi jen pro nás vývojáře. Skutečně slouží jen pro develop.
Pro konečné klienty a uživatele bude dostupná testovací verze pro veřejnost. Jak uvádí uživatel výše, pak s tím máte problémy. Prosím takto neriskujte.