Chcete mít iOS 11 beta 1 už teď? Zde je návod: 1) Na iOS zařízení otevřete tento odkaz: http://danield3v.us/ios11/iOS_11_beta_Profile.mobileconfig a stáhněte jej. Pokud máte i Apple Watch, iOS se vás nejdříve zeptá, jestli má instalovat profil na iPhone nebo Apple watch (vyberte iOS) 2) Potvrďte a nechte zařízení restartovat. 3) v nastavení se vám objeví aktualizace na iOS 11 beta. 4) Hotovo. Nenesu za tento návod žádnou zodpovědnost. (Sám jsem jej ale vyzkoušel a funguje).
**Pozor, první beta o dost zalagovanější než před rokem.
Doufám, že brzo výjde oprava, je to docela otřes 😀 💡 😀
A to jste jeste nevyzkouseli macOS ten je docela krutej 😀
Krutej v lagování, nebo krutej? 😀
Je v pohode ale je to takove zpomalene vsechno 😀
Zdravím, když použiju tento návod, budu dostávat poté aktualizace pro tuto betu? Abych neběžel stále na této iOS 11 betě 🙂
Zdravim ,nainstalovano na iPhone 6s Plus a iPad Pro ,sice to trosku laguje,ale furt je to rychlejší než android 😂 .ale mám problém s hodinkama .jedu podle návodu .hodinky se restartujou a pak když dam aktualizovat tak mi ukáže ze hodinky mají aktuální verzi .nevite někdo co s tím? Aktualne tam mam watch OS 3.2.3 BETA 2
Jak moc je to zpomalené? Dá se to používat nebo je to nepoužitelné? High Sierra se mi hodně líbí, ale nechci si znefunkčnit Mac. Jak to může běžet na MacBook Pro 2016 13" bez touch bar s 256 GB SSD?
Dobrý den,
nainstaloval jsem si iOS 11, zalohoval jsem svůj iPhone (na iTunes),ale po snaze obnovit zálohu a vrátit se na iOS 10 se obnovila jen data telefonu a systém zůstal stejný, neví někdo, jak je možno tento problém řešit?vojta.krayzel píše:
Dobrý den,
nainstaloval jsem si iOS 11, zalohoval jsem svůj iPhone (na iTunes),ale po snaze obnovit zálohu a vrátit se na iOS 10 se obnovila jen data telefonu a systém zůstal stejný, neví někdo, jak je možno tento problém řešit?Jsme na tom stejně.. 😡 Po připojení si telefon udělal sám ještě zálohu dnes ráno do PC a tím přepsal zálohu ze včera... tímpádem mám zálohu s iOS 11.. parádní.
Já mám iPhone 6. Po aktualizaci na 10.3.2 mi pravidelně zamrzal display. Tak jsem se rozhodl, že zkusím tuto betu. Zatím jediné, co mi nefunguje, tak je na rychlých volbách tlačítko Bluetooth. Letový režim/wifi/mobilní data fungujou, ale BT nikoliv. To je zatím jediný bug, který jsem objevil. Mám to zatím jen chvilku, chtěl jsem to pár dní zkusit, s tím, že si to potom kdyžtak vrátím zpět, ale jak koukám na komentáře, tak to možná nebude tak jednoduchý.
Já už jsem zpět na 10.3.2. Udělal jsem to podle návodu který tu je když byla beta na iOS 10. Jediný na co jsem zatim nepřišel je to, jak získat data z iCloudu do mobilu. 😀 Takže mám všechny fotky tam.
https://www.letemsvetemapplem.eu/2016/06/15/z-ios-10-zpet-na-ios-9/
E: Tak už mám i fotky v telefonu. Očividně se to nějak samo synchronizovalo.
No, tak ja to nainstaloval na ipad air 1 a bohužel mi od teď nejde nabíjet, po každém připojení k nabiječce se ipad zasekne.
po nainstalování na ipad air 1 nelze nabít, po každé se ipad zasekne a pomůže jen emergency rr.