Jaké jsou vaše první dojmy z nového iOS 11? Podělte se.
Upřímně, ovládací centrum mě na první pohled dost vyděsilo, uvidíme, až si to budu moc ošahat sám, ale zatím to na mě působí moc náhodně, nesymetricky a nepřehledně a vnímám to jako narušení celého principu systému
Dále mě naštval redesign appstoru ve stylu nepřehlédné Music, jestli je budoucnost mít takto všechny aplikace, tak to se mi nezdá jako správný krok. Dark mode jsem taky napjatě očekával, zoufale jsem také chtěl úplnou změnu všech těch ikonek a vzhledu a la ios 7, který jsem doteď nepochopil, ale což. Jediný co mě zaujalo, byla aplikace Files, jenže jsem nepobral, jestli bude i pro iPhone...
Za mňa veľmi dobrý celý Keynote, prakticky nemám nič čo by som vytkol ako po iné roky (pridali praktické funkcie nie blbosti), trochu mi vadí len spodný bar v imessages, snáď sa bude dať schovať, respektíve pridajú možnosť, do septembra je ešte kopec času...
Control center vypadá veľmi dobre, sám som sa v minulosti čudoval prečo nevyužijú 3D Touch a nezlúčia karty, prípadne neurobia fullscreen pretože swipeovať sa cez CC — Music — Home je hrozne otravné. Takže to vypadá, že všetko čo som si "zmyslel" sa stalo skutočnosťou 🙂
App Store má za mňa perfektnú zmenu, celý konečne naberie na dôležitosti a ponúkne omnoho lepší zážitok z nákupu. AJ samotné UI pri appke je veľmi elegantné a čisté.
A dark mode? VeĎ by to bol na IPS displejoch nezmysel, ako ok, vypadalo by to pekne, ja sám ak môžem preferujem čiernu, ale aby prišiel dark mode musí mať naozaj zmysel, dobrý dizajn musí byť aj funkčný, nie len pekný na prvý pohľad.
Jak prosím vás zruším přehrávač furt mi straší na hlavní obrazovce
Jak prosím vás zruším přehrávač furt mi straší na hlavní obrazovce
Ahoj, chci se zeptat jen, stahoval jsem dnes k ránu nový IOS, samozřejmě přes dev. profil co jsem stáhnul... Jde mi o to, nevím zda to bylo z pofiderních stránek.. No a, nemusím se obávat že by se mi někdo skrz dev. profil někdo naboural do mobilu, že ne ? Je to asi stupidní otázka, ale jde mi o Internet Banking, apod... Normálně bych se smál, kdyby tohle někdo napsal. Ale, tak trochu to ve mě hlodá, tak se chci jen ujistit... 😀 Díky, a neutahujte si ze mě. Hezký den:)
Ahoj, chci se zeptat jen, stahoval jsem dnes k ránu nový IOS, samozřejmě přes dev. profil co jsem stáhnul... Jde mi o to, nevím zda to bylo z pofiderních stránek.. No a, nemusím se obávat že by se mi někdo skrz dev. profil někdo naboural do mobilu, že ne ? Je to asi stupidní otázka, ale jde mi o Internet Banking, apod... Normálně bych se smál, kdyby tohle někdo napsal. Ale, tak trochu to ve mě hlodá, tak se chci jen ujistit... 😀 Díky, a neutahujte si ze mě. Hezký den:)
Zdravím, když použiju tento návod, budu pak dále dostávat aktualizace na betu iOs 11? Já jen abych neběžel furt na této verzi. 😀
SanduQi píše:
Máš spuštěnou hudbu, vypni ji v multitaskinguPrávě že nemám a na lock screenu se zobrazuje okno s hudbou
Aps32 píše:
Funguje Vám Bluetooth zapínanie z dolnej výsuvnej listy?Nefunguje 🙂
Ahoj skúšal som teraz na iPade mini2 ten Bluetooth a nefunguje ani mne ináč sa mi zde že mini 2 to pomohlo je omnoho rýchlejší aj Antutu má vyššie skóre ako bolo za mna zatiaľ plus, ale na primárny iPhone7 sa ho ešte neodvážim dávať