Caute, zaujima ma ktoru mail app pouzivate. Doteraz som pouzival Mail od Apple, bez problemov akurat na iOS mi nevie identifikovat spamy a denne mi pride aj 20-25 nejakych nezmyselnych spamov, na Macu mi ich v tej istej appke normalne detekuje a hodi do spamu. Chcel som vyskusat Spark ale ten neviem nastavit na iOS, Outlook iOS som nastavil hned bez problemov, chcel by som ale rovnaku app ktoru budem mat aj na Macu aj v iPhone. Vdaka
Zdravím, já používám stardardní aplikace Mail - (iOS,Mac).
Jinak slyšel jsem o aplikaci "Spark", která by měla být špička v e-mailových klientech, ale tu jsem ještě nepoužíval.
Dlouho jsem hledal tu správnou Mail app, až jsem narazil na Spark. Tuhle aplikaci považuji za jednu z nejlepších v App storu, absolutní špička.
Dlouho jsem hledal tu správnou Mail app, až jsem narazil na Spark. Tuhle aplikaci považuji za jednu z nejlepších v App storu, absolutní špička.
Klasika - přímo v základu na Macbooku- standard.
Mám účet na SEZNAMu a CENTRU a zde jsem na jejich portále pod svým účtem aktivovat Antispam a je klid.
V dnešní době to má již každý dobrý provozovat.Používam aplikáciu Mail od Apple a SPAM mi chodí pekne do priečinku Odpad.
Cau, za mne outlook. Ikdyz mrkvosoft, tak jedna z mala veci ktera funguje
Zdravím,
prosím o radu, mám firemní email s kterým se připojuji přes IMAP a sháním emailovou IOS aplikaci, která umí nastavit pravidla složkám a stále aktivně emaily třídit a dostávat upozornění na emaily ve složkách, navíc, aby veškeré nastavení bylo synchronií a to nejlépe tak, aby byla stejná aplikace pro MAC a úplně v nejlepším případě ještě i pro Windows.
Existuje něco? Dokáže někdo poradit?:D
A kdyby někdo věděl navíc o kalendáři, kde ke každému měsíci se dají psát poznámky, aby je člověk hned viděl tak bych byl moc vděčný:D
Díky moc:)