Chcem sa Vás opýtať na skúsenosti s výdržou batérie po update na iOS 10.3.2. Na mojom iP6S sa po siahodlhých problémoch s výdržou batérie od iOS 10.2.1 konečne podarilo dosiahnuť lepšiu výdrž. Máte podobnú skúsenosť? Vďaka!
Mam iphone SE......a nic moc....využití...6H 14 minut.......baterie 18procent .......myslim že už bylo lepe.
na iP7 s battery case vyuzitie 12-13hod, trochu sa mi zda ze sa zvysilo po update... aj rychlejsie reaguje o dost
Gejza75 píše:
Chcem sa Vás opýtať na skúsenosti s výdržou batérie po update na iOS 10.3.2. Na mojom iP6S sa po siahodlhých problémoch s výdržou batérie od iOS 10.2.1 konečne podarilo dosiahnuť lepšiu výdrž. Máte podobnú skúsenosť? Vďaka!Koukni jestli nemáš tuto 6s
https://www.letemsvetemapplem.eu/2016/11/28/iphone-6s-narok-na-vymenu-baterie/
Nemusí se jednat konečně o problém po aktualizaci 🙄Gejza75 píše:
Chcem sa Vás opýtať na skúsenosti s výdržou batérie po update na iOS 10.3.2. Na mojom iP6S sa po siahodlhých problémoch s výdržou batérie od iOS 10.2.1 konečne podarilo dosiahnuť lepšiu výdrž. Máte podobnú skúsenosť? Vďaka!Koukni jestli nemáš tuto 6s
Nemusí se jednat konečně o problém po aktualizaci 🙄Pittbul píše:
Gejza75 píše:
Nemusí se jednat konečně o problém po aktualizaci 🙄Mám. Batériu mám už vymenenú. Aký to má súvis? Napriek výmene batérie sa mi pri iOS 10.3.1 výdrž batérie moc nezmenila, teda po výmene. Čo ma teda dosť nepotešilo. A musím povedať, že po úvodnej eufórii po update na 10.3.2. a lepšej výdrži sa to znova vrátilo do starých koľají. Je to o trošku lepšie, ale nič závratné. Uvažujem o reklamácii, ale bojím sa, že to nepomôže. Hlavne ak majú rovnaké problémy aj iP7, podľa toho, čo čítam na fórach.
Zdravím. 😀 po posledním updatu na iOS 10.3.2 (iP SE) vydrž baterie mnohem horší. V části dne, kde normálně měla okolo 90% se teď pohybuji asi na 75-77% :/
U mě se teda výdrž rapidně snížila. Poznal jsem to hned první den po updatu. Před tím jsem dal i 2 dny na iPhone7 a teď mi to večer hlásí kritický stav 🙁
iPhone SE - v posledních dnech pozorujeme na dvou telefonech stejný problém s vydrží, dřív cca 1,5 dne a teď s bídou od rána do odpoledne, kdy už zbývá posledních 30% 😥 Telefony jsou staré necelý rok, resp. půl roku
u mě SE pohotovost 30 hodin, využití 7:53 a zbývá 13%, takže spokojenost
iphone 7 Pohotovost 72h 10min, Využití 7h 18min a zbejvá mi 19% baterie
Zajímavé je, že u cca půl roku starého iPhone SE s opotřebením baterky podle Aida64 1.73% se při přechodu na iOS 10.3.2 výdrž rapidně snížila, byla jsem nucena dobíjet během dne, výdrž šla dolů o cca 50%. Ovšem fungl nový iPhone SE (opotřebení baterky pochopitelně 0%) dodaný s iOS 10.3.1 a aktualizovaný při obnově na 10.3.2 se chová normálně a běžně končím den s 30-50% baterky (nijak se neomezuji, čtu knížky, poslouchám hudbu, používám internet s výjimkou facebooku, mám trvale povolenou lokaci, zapnuté wifi i bt, trvale zapnutá mobilní data, většinou LTE a připojené Apple Watch). Neřekla bych, že opotřebení baterky 1.73% je natolik významné, aby snížilo výdrž skoro o polovinu, takže chyba musí být někde v iOS 10.3.2 a podle všeho se týká jen používaných iPhonů.
Mám iPhone SE a momentálně mám 5% baterie, využití 8 hodin a 2 minuty, pohotovost 29 hodin a 7 minut takže naprostá spokojenost oproti zkušenostech s iPhonem 4s 🙂