Ahoj, Mám v nastavení vytvořený kódový zámek a nastaveno, aby při zapnutí telefonu byl požadován také PIN kód SIM karty. Když však telefon zapnu, požaduje pouze kódový zámek, PIN kód to po mě vůbec nechce. Můj dotaz zní: Proč? Chci,aby po zadání kódového zámku chtěl po mě telefon ještě zadat PIN kód SIM karty. Díky za pomoc Tom
PIN to bude chtit jen pri uplnem vypnuti ci restartu,ale nemam to vyzkousene,protoze PIN uz nikdo asi nepouziva,jelikoz bez jeho zadani nefunguji data a nejde telefon vyhledavat.
No, to jsi mi moc neporadil 🙂 Však mám na mysli - když vypnu a zapnu telefon či jej restartuju, tak to po mně PIN nechce ačkoliv mám v nastavení povoleno, aby byl PIN vyžadován. A já chci, aby, když restartuju či zapnu vypnutý telefon, to po mně chtělo jak ten kódový zámek, tak i PIN.
To se však neděje a chce to vždy jen ten kódový zámek.No nejde to,funguje to jen při změně SIM,taky kdo by dnes blokoval SIM...
PIN sim karty nepozaduje telefon, nybrz sim. Neni mozne, aby po uplnem vypnuti, je-li na sim karte toto nastaveno, telefon PIN nepozadoval. Pokud by takovy telefon existoval, asi by byl revolucni, jelikoz by dokazal prolomit ochranu jineho produktu (sim karta nepatri k telefonu). Takze jedine vysvetleni je, ze na sim karte ochrana pin kodem aktivni neni. Jelikoz nemam Vas pristroj v ruce, nedokazu rict kde je problem.
Doporucuji vyndat sim a strcit do nejakeho "easy phone" s tlacitkama, a tam si pin zapnoutPIN sim karty nepozaduje telefon, nybrz sim. Neni mozne, aby po uplnem vypnuti, je-li na sim karte toto nastaveno, telefon PIN nepozadoval. Pokud by takovy telefon existoval, asi by byl revolucni, jelikoz by dokazal prolomit ochranu jineho produktu (sim karta nepatri k telefonu). Takze jedine vysvetleni je, ze na sim karte ochrana pin kodem aktivni neni. Jelikoz nemam Vas pristroj v ruce, nedokazu rict kde je problem.
Doporucuji vyndat sim a strcit do nejakeho "easy phone" s tlacitkama, a tam si pin zapnoutZkontrolujte si nastavení telefonu(Nastavení - Telefon - PIN SIM karty), pokud je PIN aktivní, tak ho bude telefon vyžadovat při každém zapnutí. Vůbec by mě nenapadlo si PIN rušit či nepoužívat, jak píšou předchozí uživatelé.