Ahoj. Mám takovej nevšední dotaz, budík v iOS mě opravdu nedonutí vstát a jednoduše ho vždy vypnu. Slyšel jse, že existuje nějaká aplikace, která vypne budík až když například načtete doma zvolený čárový kód nebo vyřešíte nějakou hádanku. Nemůžu to najít. Díky
Cauko, hele vyzkoušej toto 🙂 https://itunes.apple.com/us/app/mathe-alarm-clock/id823532916?mt=8
Ja si myslim, že tie zakladne su niektore dosť hnusne 😀
a mysli si to viac ludi :D..ale tato appka je fajn 🙂Heh a nestačí si dát telefon někam z dosahu postele? Tzn. tak aby tě to opravdu donutilo vstát? 🙂 u mě zabírá... a pokud možno si dát hlasitost na max..
Nastav si vic budiku za sebou a nebo si iPhone poloz dal od postele, abys musel vstat kdyz zvoni.
Zdravím, zkus si dát jablíčko co nejvíc nahlas a položit jej například na skříň... Donutí tě vstát a možná ještě i poskočit.
Vyzkoušej Wake Up Pro. Je to budík, který pro svou deaktivaci nabízí vyřešit rovnici.
Dneska se v appstore objevila aplikace The Rock Clock.. Neinstaloval jsem, ale podle popisu to vypada ze to nebude mit clovek po ranu vubec lehky 😀 zkus...
Může někdo poradit budík, který budí i v tichém režimu (ideálně v nezávislosti na nastavení hlasitosti)? Dík
tOplOaDer píše:
Může někdo poradit budík, který budí i v tichém režimu (ideálně v nezávislosti na nastavení hlasitosti)? Díksystemovy budik nerespektuje tichy rezim, pokud k tomu zapnes Vystrahy bleskem LED, tak to zvoni, blika, vibruje ... no pokud te nevzbudi tohle, tak uz snad nic 😀