iOS aktuální verze iPhone SE 64 automatické aktualizace zapnuty bezplatné stahování bez hesla heslo pomocí touch id - restartoval jsem iphone - restart 2 tlačítky - odhlášení a přihlášení k app store provedeno - vyzkoušeno vypnutí touchid přihlášení, vyzkoušeno změna bezplatného stahování bez hesla. iPhone mi přestal aktualizovat aplikace. Po kliknutí na aktualizaci na kolečku není žádný progres. Navíc aplikace Facebook přestala fungovat. Nevím co s tím.
Ahoj, tohle jsem řešil před měsícem nebo dvěma na mamčiném iPhonu, trvalo mi 2 hodiny než jsem našel co s tím a vyřešil. Přitom - taková prokotina. Automatická aktualizace času v nastavení musí být zapnuta, AppStore to nějak ověřuje, asi nějaké jailbreaky si hrajou s nastavením času aby tam dostali SW ... nevím. Čili to Zapni aut. akt. času, odhlas se z AppStore svým AppleID v Nastavení, restartuj a zaloguj se do AppStore, mělo by pak vše fungovat, ověř prosím a dej vědět jestli pomohlo. Nevím proč jsem to nebyl schopný najít na stránkách Apple, bylo to v diskuzi na nějakém fóru. Čest práci a relaxaci
Máš tam místo? Nemáš problém s icloudem? Máš na něm místo? Zkoušel jsi připojit telefon k itunes? Aktualizovat pomocí nich?
Mam misto, zadny problem s icloudem. Zkousel jsem itunes. Zkousel jsem vsechno, co jsem objevil na netu. Nakonec jsem mluvil s podporou a donutili me obnovu vsech nastaveni. Pak to zacalo fungovat.
Zvláštní, škoda že nevíme, co se tam mohlo podělat.
Petr píše:
nemáš na tom nainstalovanou nějakou beru iOS 14 ?omlouvám se z překlep : betu jsem myslel 🙂