Ahoj, Budu si pořizovat nový iPhone (SE) a chci maximalizovat výdrž baterie - mám jí nechat třikrát nabít/úplnem vybít, jako se to dělalo se staršími telefony? Nechci si snížit kapacitu baterie hned od začátku... asi by se určitě nemela nabíjet přes noc, žejo? Díky za odpověď!
Ahoj, ta doba, kdy jsi musel nechávat vybít nový mobil je dávno pryč. Doporučuji přečíst skvělý článek https://www.letemsvetemapplem.eu/2012/0 ... -zarizeni/ ,ve kterém jsou převzaty informace přímo z oficiálních Apple stránek. Nabíjení přes noc rozhodně baterii neškodí (viz článek) a to můžu potvrdit z vlastní zkušenosti. Když jdu večer spát a dám iPhone na nabíječku, tak adaptér je rozpálený a jakmile se baterie nabije na 100%, tak adaptér začne chladnout a když vypojuji nabíječku ráno ze sítě, tak už je celý studený. Nabíjel jsem tak všechny moje telefony a ani po roce jsem žádnou změnu, že by byla baterie slabší nepocítil.
Nazdar. iPhone nieje starý telefón, ani Nokia C1. Normálne ju používajte ako do teraz. NIč by sa s nou stať nemalo.
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.