Dobrý den, Poslední dny se dívám na stránku pod názvem https://levneiphony.cz/ Docela dost se mi zde líbí produkt Apple iPhone 6s 16 GB katerogie B pouze za 11 990 Kč, což mi přijde jako dobrá cena, ale někde musí být háček. Jejich telefony jsou dovozem z USA, o to mi spíše nejde, hlavně aby byl originální a měl v sobě češtinu jako každý jiný iPhone. Jde mi o to, jestli ty mobily mají 100% originální díly a nebyl do něj dán např. neoriginální reproduktor apod. Ptal jsem se na to podpory, ta mi už ale nějak neodepisuje. [attachment=2:1w001qga]Image 1.png[/attachment:1w001qga] [attachment=1:1w001qga]Image 2.png[/attachment:1w001qga] [attachment=0:1w001qga]Image 3.png[/attachment:1w001qga] (další screen mi sem nejde vložit, napsal ještě : vse je dovoz z USA a servis u nas v cesku a já odepsal : Takže byly všechny opravovány?) A pak už mi nikdo neodepsal. Moje otázka je, máte někdo zkušenosti s nákupem iPhonu v tomto obchodu? Moc děkuji za odpověď.
Doporučuji nekupovat 16 gb verzi, budeš se akorát trápit. Já mám 64 gb a je to akorát.
16GB mám právě teď ve svém iPhone 5s a volných mám 5,75 GB, mě vyhovuje maximálně 16GB. Teď k mému dotazu, neznáte ještě nějakou takovou stránku, kde se dá koupit 6s do těch 12.tis ? Kromě bazarů apod.
Ale tak ten dovoz by až takový problém nebyl ne? Mobil je to úplně stejný jako koupíš zde, akorát k tomu nemáš český příručky.
Problem muze byt s aktualizaci a podporou Iphonu v cestine. Dale autorizovany servis hodne zajima puvod mobilu a jeho urceni i v pozarucnich opravach.
Já jsem v tomto internetovém obchodě zakoupil na jaře iPhone 6s a jsou s tím samé problémy. Obchod nedoporučuji, příště nakoupím rozhodně jinde.
Na http://www.levneiphony.cz jsem nakoupil už 4 iPhony pro celou rodinku za poslední rok a půl. Za mě v pohodě nejlepší cena na trhu, doprava zdarma a k tomu dárek kryt. Komplikace jsem žádné neměl, takže mohu doporučit.
Vždyť za tu cenu už koupíte ip7 nový tak nechápu proč ip6 a ojetý
iPhone 6s 32gb je teď všude možně v akci v rámci black friday za 9tis Kč - třeba alza.cz... Tak proč to brát za 12tis a ještě z neznámého původu a pochybného eshopu? 🙂 😉
2 S-works, ropok & Shoowman: když se podíváte na první příspěvek, tak zjistíte, že je to bezmála 2 roky starý dotaz
RoSch: Ajo 😀 😀 😀 To jsem si vůbec nevšiml, jen jsem viděl "novou" diskusi, tak jsem se zapojil 😀
Tak to už týpek asi dávno nějak vyřešil 😀 🙂
Čus
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.