Zavřít reklamu
  • Iphone 6 po aktualizaci IOS 10 #969

Dobrý den, uz delsi dobu pozoruju na svem iphonu ze po aktualizaci na Ios 10 mi blbe baterky, pada mi kapacita strasne rychle a pri pripojeni na nabijecku se to vysvihne hned na nekolik desitek procent a pak drzi, to jsem zde nasel ze registruje vicero lidi. Dalsi problem ale je, že treba pokud pustim youtube tak vse se tvari ze normalne funguje, ale videa se nerpehraji a musim vynout a zapnout telefon, pak vse bezi jak ma. To stejne je s nastavenim zvuku... Jednou telefon zvoni a nekdy proste ani nepipne i kdyz je v normalnim rezimu. POkud si dam tichy mod a zapnu zpatky norlamni mod tak vetsinou nezvoni treba nekolik hodin a pak z niceho nic zacne zvonit.. to stejne je s vibracemi, mam je porad vyple a kdyz mi telefon encekane nezvoni tak aspon zacne vibrovat. Dále je telefon priserne pomaly... mozna je to jen zdani, ale mam pocit, ze byl daleko sviznejsi.. Vubec netusim co s tim.. byl jsem i v Istylu a tam me slusne poslali k sipku a at si koupim novej... Dekuji za kazdou radu co by se s tim dalo delat.

Iphone 6 po aktualizaci IOS 10 #6886

Pokud máš iPhone v záruce, tak reklamuj. Doporučuji Český servis, kde ti mobil ve většině případech vymění za nový.

• Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.
.