Ahoj, poslední dva týdny mám šílený problém se signálem, tz. co chvíli vypadává a znovu se připojí - nebo Žádné služby. Používám operátora Kaktus, používá sítě od t-mobilu. Pokud jsem vyzkoušel jinou kaktus simku, problém pořad stejný, u o2 simky to bylo vcelku v pohodě i když to taky vypadlo, ale hned naskocilo. Nechce se mi kvůli tomu přecházet zpět k o2, jsem rad, ze jsem od nich "utekl" proto jsem se chtěl zeptat jestli nemáte někdo s tím zkušenosti a jestli se to dá nějak vyřešit. Momentálně jsem udělal update na 10.2.1 a problém pořad stejný jako u předchozí verze. Obnovení sítě nepomohlo a taky kompletní reinstalacec iOS. Děkuji za rady, už jsem z toho vážně na nervy. Na reklamaci telefon dávat moc nechci, koupil jsem si ho minuly rok v Německu, když jsem tam žil ještě, tak nevím ani jak to takhle na dálku funguje. 😥 😥 . Ještě jednou děkuji za info.
Přítelkyni to dělá na ip5. Začalo to když jsme dávali na servis pro nefunkční "cvoček" na vypnutí zvuků. Pak jsme to reklamovali, že od té doby vypadává signál. Výsledek byl, že nenašli závadu. Podle mě je to hardwarová chyba, takže bych volil reklamaci
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.